Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  14C° Karlovac

 • weather-image

  14C° Duga Resa

 • weather-image

  14C° Ogulin

 • weather-image

  14C° Ozalj

 • weather-image

  13C° Slunj

Ira Butorac i Natalija Novak, osnivačice su prvog hrvatskog walk-in salona za egipatsku depilaciju. Natalija je osim toga, osnivačica jantar brenda, šećerne paste koja se proizvodi u Zagrebu, a Ira je bila njena klijentica Natalija i Ira: 'Kod nas možete dobiti termin za egipatsku depilaciju bez naručivanja' U SAD-u je u ponedjeljak ponovno zabilježeno 55 tisuća novozaraženih. Njihov ukupan broj od početka pandemije sada iznosi 2,93 milijuna Amerika na pragu tri milijuna zaraženih i 130.000 umrlih Alex Zanardi (53) je podvrgnut je petosatnoj operaciji rekonstrukcije lica nakon nesreće  koju je doživio vozeći ručni bicikl 19. lipnja kada sr ručno pogonjenim biciklom zaletio u kamion i doživio teške ozljede glave,. Današnja operacija je već treća od nesreće. Rekonstrukcija lica je obavljena u bolnici u Sieni, a za operaciju bila potrebna trodimenzionalna digitalna tehnologija napravljena po mjeri za Zanardija, čije je neurološko stanje još uvijek ozbiljno. Zanardiju su amputirane obje noge nakon nesreće na F1 utrci u Njemačkoj 2001. godine, a zatim je postao četverostruki paraolimpijski prvak, uz dvije paraolimpijske srebrne medalje i 12 naslova svjetskog prvaka u parabiciklizmu. Zanardi na trećoj operaciji, sad mu rekonstruiraju lice, a opće stanje i dalje je krajnje ozbiljno Nada se kako će album mantri i budističkih učenja, koji je nazvao 'Unutrašnji svijet', pružiti malo mira usred kaosa pandemije korona virusa i globalnih prosvjeda izazvanih smrću Georgea Floyda Dalaj Lama objavio prvi album: Glazba može pomoći ljudima na onaj način na koji ja to ne mogu

Život ČEKAJU SE REZULTATI ISTRAGE Podijeli

VIS Promotex: Trenutno je najvažnije da nema ozlijeđenih i nema zagađenja

Više o svemu spremni su govoriti nakon službenih rezultata istrage

Bez komentara o požaru u bivšoj doradi Pamučne industrije jutros su u tvrtci VIS Promotex, a više će reći čim se službeno objave rezultati istrage.

– Ono što možemo reći je da nema ozlijeđenih što je najbitnije i nema zagađanje, kako se insinuiralo da su tamo neke lužine i kemikalije, a ničega tamo nije bilo u tom dijelu. To je najbitnije, a dalje bi se suzdržali od bilo kakvih izjava. Službe su na terenu, sve je pod kontrolom. Oni će o uzrocima požara, možebitnim posljedicama i svemu dati svoje stručno izvješće pa onda nakon toga možemo dati izjavu, rekao je Radio Mrežnici Mario Bucina.

Tvrtka VIS Promotex vlasnik je nefunkcionalnog dijela Pamučne kojeg je noćas progutao plamen. Jutros su nastavili s proizvodnjom suncobrana u dijelu koji je u funkciji i koji na sreću nije zahvatila vatra.

Pročitajte i ovo

HVALA, HVALA

HDZ postizborno: Pobjeda na parlamentarnim izborima dobra uvertira za lokalne izbore