Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  13C° Karlovac

 • weather-image

  13C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  12C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Život STIŽU PSI IZ CIJELOG SVIJETA Podijeli

Više od 1400 pasa ovog vikenda u Karlovcu

Međunarodna izložba CACIB Karlovac 2019 – “4 rivers winner” održat će se na Vunskom polju

Karlovac će ovog vikenda biti domaćin za više od 1400 pasa iz 150 pasmina. Na Vunskom polju u subotu i nedjelju održava se međunarodna izložba pasa CACIB Karlovac – “4 rivers winner”.

– U subotu imamo 707 prijavljeni, a u nedjelju 720. Stižu psi iz cijele Europe, čak i iz Rusije, s Tajlanda stižu, preko 150 pasmina tako da će biti zanimljivo. Nagrade se dodjeljuju u Best in show programu koji je oba dana nakon 15 sati. Imamo i najljepše parove, najljepše uzgojne skupine i na kraju u nedjelju imat ćemo i Supreme best in show kada će se birati najljepši pas obje izložbe, najavljuje je Fran Perković iz Kinološko športskog kluba Karlovac koje ovu manifestaciju organizira sedmu godinu za redom.

Izlagači stižu iz 19 zemalja Europe i svijeta, a pse će ocjenjivati kinološki suci iz Irske, Rumunjske, Španjolske, Litve, Švedske i Hrvatske. S obzirom na broj sudionika, svi pet friendly kapaciteti u Karlovcu i okolici su popunjeni.

-Gdje god smo našli da prima pse preporučili smo naše izlagače.

Svačano otvorenje izložbe pasa na Vunskom polju je u subotu u 9:45, a oba dana otvorena je do 18 sati. Ulaz je slobodan i pse mogu doći vidjeti svi zainteresirani.

Pročitajte i ovo

PROFESOR VALENT

Karlovački gimnazijalci iz prve ruke, od našeg Dade, slušali o pisanju bloga