Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  3C° Duga Resa

 • weather-image

  2C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  2C° Slunj

Život NAJLJEPŠI OD NAJLJEPŠIH Podijeli

Više od 1500 pasa ovaj vikend na Vunskom polju na 8. međunarodnoj izložbi CACIB Karlovac-4 Rivers Winner

Sudjelovanje i razgledavanje izložbe moguće samo uz COVID potvrdu ili negativni test. Brzo testiranje na ulazu

Više od 1500 pasa sudjelovat će na 8. međunarodnoj izložbi CACIB Karlovac  – “4 Rivers Winner 2021.” koja će se održati ovaj vikend na Vunskom polju.

-760 pasa prvi dan i 802 psa drugi dan, rekao je na današnjoj pressici direktor izložbe Andro Perković iz Kinološkog športskog kluba Karlovac.

Na izložbi će se predstaviti i karlovački izlagači sa svojim višestruko nagrađivanim psima poput njemačkih boxera obitelji Brozović, njemačkih patuljastih špiceva Pomeranaca obitelji Rogoz ili labradora obitelji Vlašić

Kao i prijašnjih godina, dvije su specijalne izložbe – švicarskih ovčara i tornjaka.
-Tornjaci su naša autohtona pasmina, a izložba u Karlovcu jedna je od onih na kojoj se okupinajveći broj tornjak u cijeloj Hrvatskoj i na to smo izuzeno ponosni. Dolaze uglavnom izlagači iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine i drugih zemalja, rekla je Josipa Janjac Vojić.

Sudi 10 renomiranih domaćih i stranih sudaca

Očekuju se izlagači iz niza svjetskih zemalja, a njihove pse ocjenjivat će 10 renomiranih kinoloških sudaca iz Rumunjske, Irske, Izraela, Portugala, Srbije i Hrvatske.

Službeno otvaranje izložbe je u subotu u 9:45, a u 10 počinje ocjenjivanje koje će potrajati do 14. Best in show je u 15 sati i program završava u 17. Po prvi puta organiziran je i after party. Od 18:30 nastupa Nukleus band. Nedjeljni program je sličan – početak ocjenjivanja je u 10 sati, Best in show je u 15, a proglašenje ukupnog pobjednika u 17 sati.

Nakon lanjskog otkazivanja izložbe, ovogodišnja se održava sa smanjenim kapacitetima i u potpunosti po COVID mjerama. U ograđeni prostor na Vunskom polju moći će ući samo ljudi s COVID potvrdama, a oni koji je nemaju moći će se testirati na ulazu po cijeni od 70 kuna.

Pročitajte i ovo

IME JE ZNAK

Eva, Mia, Luka i Borna najčešća imena za bebe: Ima i neobičnih poput Argo, Arti, Zrin, Frea…