Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  27C° Karlovac

 • weather-image

  27C° Duga Resa

 • weather-image

  25C° Ogulin

 • weather-image

  26C° Ozalj

 • weather-image

  26C° Slunj

Život IZBORI 2020. Podijeli

Vlada HDZ-a ispunila je sve što je preuzela: Izgradnja obilaznice na Turnju počinje u četvrtak

Hrvatska demokratska zajednica je u ovom mandatu pokazala da ima ljude koji znaju, žele i mogu raditi za dobrobit svih nas u Republici Hrvatskoj

Vlada Andreja Plenkovića odnosno Hrvatske demokratske zajednice je prema Karlovcu ispunila ono što je i preuzela. Posebno tri strateška projekta – obranu od poplava, drugi kolosjek željezničke pruge Hrvatski Leskovac-Karlovac i obilaznicu Turanj.

Istaknuo je član gradskog odbora karlovačkog HDZ-a i gradonačelnik Karlovca Damir Mandić na pressici na kojoj su on i šefica karlovačkog HDZ-a Marija Jelkovac govorili o vladinim projektima u Karlovcu.

-Što se tiče turanjske obilaznice građevinska dozvola za početak radova sutra postaje pravomoćna. Sa Hrvatskim cestama je usuglašeno da u četvrtak krenu s radovima, a svečano otvorenje ili početak radova ćemo odraditi 10. srpnja, najavio je Mandić.

Bez ove vlade, kaže ne bi bilo ni brojnih europskih projekata. Ukupno je ugovoreno projekata vrijednih više od 120 milijuna europskih kuna i većina ih je već završena.

Nemojmo eksperimentirati, zaokružite listu broj 13

– Prije svega bih tu istaknuo Poduzetničku zonu Gornje Mekušje, energetske obnove, projekte vezane uz Socijalni fond u našim školama i vrtićima, kao i najveći projekt za koji je potpisan ugovor, naša aglomeracija, dodao je Mandić. Rekao je i da je mjera Vlade u koronakrizi pomogla poduzetnicima, ali i gradskom proračunu.

Sve to razlozi su zbog kojih bi, kažu Mandić i Jelkovac, HDZ trebao i dalje ostati na vlasti u državi.

– Izađite na izbore jer izbori su obveza svakog od nas, svi smo odgovorni za vlast kakvu ćemo imati. Razmislite dobro o svom izboru. Hrvatska demokratska zajednica je u ovom mandatu pokazala da ima ljude koji znaju, žele i mogu raditi za dobrobit svih nas u Republici Hrvatskoj. I želi nastaviti tim putem. Nemojmo eksperimentirati jer bi nas ti eksperimenti mogli koštati. Zaokružite listu broj 13, pozvala je Marija Jelkovac.

Pročitajte i ovo

SAVJETI

Evo kako podnijeti ljetne vrućine i kreirati pravu malu oazu