Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  16C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  14C° Ogulin

 • weather-image

  15C° Ozalj

 • weather-image

  15C° Slunj

Sport STRELJAŠTVO Podijeli

Vlado Cindrić i ekipa Policajca državni prvaci u gađanju pištoljem Drulov, Matija Cindrić doprvak

U ekipnom dijelu natjecanja Streljački klub Karlovac zauzeo je posljednje 5. mjesto.

Vlado Cindrić i ekipa Streljačkog kluba Policajac osvojili su naslove seniorskih državnih prvaka u gađanju serijskim malokalibarskim pištoljem Drulov na 50 metara na Prvenstvu Hrvatske jučer održanom u Karlovcu.

U pojedinačnom dijelu natjecanja, u konkurenciji 19 strijelaca, Vlado Cindrić iz Policajca osvojio je naslov prvaka s 504 pogođena kruga, ispred sina i klupskog kolege Matije Cindrića s tri kruga manje. Brončani je bio Ivica Takač iz čakovečkog Alzasa sa 494 pogođena kruga. Slavko Matanić iz Policajca bio je peti s 485, najbolji predstavnik Streljačkog kluba Karlovac Vjekoslav Vidović šesti sa 480, a s istim brojm pogođenih krugova najbolji predstavnik Streljačkog kluba Duga Resa bio je Željko Krajačić na sedmom mjestu.

U ekipnom dijelu natjecanja, u konkurenciji pet ekipa, karlovački Policajac (Vlado Cindrić, Matija Cindrić i Slavko Matanić) uvjerljivo je osvojio naslov s ukupno 1.490 krugova, ispred koprivničke Podravke s 1.375 i čakovečkog Mihovila s 1.365 krugova. Ekipa Karlovca u sastavu Vjekoslav Vidović, Nikola Grčić i Davor Radusinović bila je posljednja peta s 1.270 pogođenih krugova.

 

Pročitajte i ovo

NAPREDAK

Tehnička škola Karlovac u projektu vrijednom 32 milijuna, sinergija obrazovanja i struke