Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  3C° Ogulin

 • weather-image

  2C° Ozalj

 • weather-image

  1C° Slunj

Sport STRELJAŠTVO Podijeli

Vlado Cindrić i ‘policajci’ seniorski državni doprvaci u gađanju malokalibarskim oružjem po ISSF programu

Karlovčani su ekipno osvojili i broncu u disciplini pištolj standard 25 metara.

Vlado Cindrić i ekipa Streljačkog kluba Policajac iz Karlovca osvojili su dva naslova državnih doprvaka i jednu brončanu medalju na Prvenstvu Hrvatske u gađanju malokalibarskim oružjem na 25 i 50 metara po ISSF programu za seniorke i seniore održanom u subotu i nedjelju u Osijeku.

Vlado Cindrić je do srebrne medalje došao u pojedinačnoj konkurenciji discipline pištolj standard 25 metara s pogođenih 553 kruga, koliko je imao i trećeplasirani Saša Špirelja, no Cindrić je imao veći broj pogodaka u središte mete. Za pobjednikom Leonom Lukom Ćelićem zaostao je za samo jedan krug. U ekipnoj konkurenciji iste discipline ‘policajci’ su osvojili broncu s ukupno 1590 krugova, iza Osijeka 1784 s 1638 i Špire iz Zagreba s 1611 krugova.

Ekipno su Karlovčani uspješniji bili u disciplini pištolj 50 metara. Vlado Cindrić, Matija Cindrić i Željko Mataković osvojili su naslov državnih doprvaka s ukupno pogođenim 1561 krugom, 24 manje od Osijeka 1784, a 14 više od trećeplasiranog Dalmacijacementa iz Solina. U pojedinačnoj konkurenciji spomenute discipline Vlado Cindrić je bio četvrtoplasirani s 537 krugova, samo dva manje od brončanog Borisa Grmnjaka iz Končar-Zagreba 1786.

Mladi Tvrtko Vrcić iz Duge Rese nastupio je u gađanju puškom, no nije uspio doći do medalje. U disciplini 50 metara 60 hitaca ležeći za seniore osvojio je 8. mjesto sa 601.4 kruga, u disciplini 50 metara 3×40 hitaca za seniore bio je šesti s 1121 krugom, a u istoj disciplini u konkurenciji mlađih seniora bio je četvrtoplasirani.

Pročitajte i ovo

FUTSAL

‘Radnice’ u Zagrebu upisale vrlo uvjerljiv poraz od Dinama