Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  25C° Karlovac

 • weather-image

  25C° Duga Resa

 • weather-image

  24C° Ogulin

 • weather-image

  23C° Ozalj

 • weather-image

  24C° Slunj

Karlovac DOBRI POKAZATELJI Podijeli

Vlakom iz Zagreba na Dane piva u tri dana stiglo 800 putnika

Panoramski bus besplatno prevezao 300 putnika,a i iznajmljivači bilježe dobru popunjenost smještajnih kapaciteta

Već je na prvi pogled jasno da je novi koncept Dana piva u Karlovcu dobar, ali i drugi pokazatelji govore da su organizatori napravili dobar posao. Prvenstveno s promidžbom.

Radio Mrežnica doznaje da su zbog ove manifestacije u grad stigli brojni građani iz različitih dijelova države, ali i inozemni posjetitelji. Čak je i vlak koji je iz  Zagreba za vikend dovodio goste, također imao pune vagone.

– U tri dana prevezeno je 800 putnika. Dakle, vlak je bio prilično dobro popunjen za ta tri dana, potvrdila je direktorica Turističke zajednice Karlovac Marina Burić.

Panoramski bus pak, koji cijeli dan besplatno vozi od lokacije do lokacije Dana piva u Karlovcu posjetitelji su “doživjeli” tek jučer.

– Našim sugrađanima je trebalo tri dana da ga otkriju tako da sa prve večeri, kad je prevezeno svega 30 putnika, sinoć ih je prevezeno 300.

Dobru posjećenost manifestacije svjedoče i privatni iznajmljivači.

– Moram biti zadovoljna jer i naši smještajni kapaciteti su poprilično popunjeni. Hvale nam se naši iznajmljivači, naši hotelijeri da je ovo dobro pogođena priča. Mislim da podatak o tome koliko je ljudi došlo vlakom kažu i da je marketing dobro usmjeren, dakle čulo se za to. Karta je bila simboličnih 10 kuna.

Ovo su prvi Dani piva po novom konceptu i nemaju se s čime usporediti, zato će za ocjenu manifestacije veliku vrijednost imati rezultati ankete koju na manifestaciji provode studenti karlovačkog Veleučilišta.

Pročitajte i ovo

60 NOVIH UČENIKA

Ekonomska škola u Karlovcu popunjena u ljetnom roku, interes veći nego zadnjih godina