Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  18C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  17C° Slunj

Crna kronika RIJEČ VLASNIKA Podijeli

Vlasnici Pamučne: U ovom je prostoru već bilo provala i krađa metala, policija to zna

Struja je na ovom dijelu isključena baš zbog nekorištenja, kažu vlasnici

Indikativno je da u ovom prostoru i upravo u tom dijelu tvorničkog kompleksa bilo već više provala i krađa metala s čime je policija otprije detaljno upoznata. Sam uzrok požara zasad je službeno nepoznat.

Stoji to među ostalim, u priopćenju tvrtke T&H invest, vlasnika prostora bivše Pamučne industrije.
– U ovom trenutku ne možemo dati više infomracija za javnost osim da je požar u jednome manjem dijelu tvorničkog kompleksa u Dugoj Resi uspješno lokaliziran zahvaljujući brzoj i profesionalnoj reakciji vatrogasaca više postaja kojima ovim putem zahvaljujemo. Zahvaljujemo i svim predstavnicima Karlovačke županije i Grada Duge Rese te HGK na brizi i želji da ukažu pomoć, kažu iz ove varaždinske tvrtke.
Dodaju da će bit provedena detaljna istraga, ali i da mogu potvrditi da taj dio objekta kojeg je požar zahvatio što je oko 2 posto tvorničkog prostora, nije imao nikakvih aktivnosti. – Nije bio ni u kakvoj fukciji, niti u najmu. Taj objekt je bio potpuno isključen iz struje upravo zbog nekorištenja, kažu u T&H Investu.
– Indikativno je da je upravo u tom dijelu tvorničkog kompleksa bilo već više provala i krađa metala s čime je policija detaljno upoznata, nastavljaju.
Sve tvrtke koje se nalaze i rade u kompleksu surađuju na otkrivanju požara, a svi drugi pogoni koji su u funkciji normalno su nastavili s radom.

Pročitajte i ovo

NIKAD DOSTA

U Ogulinu provalio u kafić, ukrao novac pa auto