Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  14C° Karlovac

 • weather-image

  15C° Duga Resa

 • weather-image

  14C° Ogulin

 • weather-image

  14C° Ozalj

 • weather-image

  15C° Slunj

Samohrana majka Kia Cambridge iz Wisconsina ne želi potrošiti ni lipe više tamo gdje ne mora. Njen način života je štednja gdje god stigne pa tako i vlastitu kosu koristi kao zubni konac Bizarna škrtost jedne mame: Kosu koristi kao zubni konac, a sažvakane žvake zamrzava Znanstvenice Katalin Karikó i Maria Rosaria Capobianchi primjer su uspješnih žena koje uz uloge majki i žena spjevaju održati i onu znanstvenica, i to veoma značajnih za novonastalu krizu Korona kriza omogućila je uspješnim ženama da pokažu svoj puni potencijal u znanosti Iako je to bila samo formalnost, obzirom da je već nosio kapetansku vrpcu ove sezone, Hajduk je danas i službeno objavio kako će Lovre Kalinić biti kapetan splitske momčadi. To mjesto bilo je upražnjeno još otkako je Hajduk prebacio bivšeg kapetana Miju Caktaša u drugu momčad. Kalinić je bio logično rješenje jer je jedan od najiskusnijih, a istu ulogu obnašao je i u prvom mandatu. Zamjenik će mju biti Stanko Jurić, a predstavnike igrača ("board of players") uz Kalinića i Jurića čine još Marko Livaja, Stefan Simić, Jairo i Darko Nejašmić. Kalinić je već prije odlaska u inozemstvo bio kapetan Hajduka, a njegov povratak, iskustvo i sigurnost koju prikazuje na terenu ima značajan utjecaj na cijelu momčad. - Ovo prvenstveno predstavlja veliku čast i zadovoljstvo za mene i moju obitelj, a u isto vrijeme i odgovornost prema ekipi i klubu. Nadam se da ćemo nastaviti u ovom tonu, svi smo tu za isti cilj, za bolji Hajduk - istaknuo je prvi vratar Bijelih nakon što je imenovan kapetanom momčadi. Kalinić novi kapetan Hajduka... Članica SDP-a Mirela Ahmetović kaže kako elite velikim sprovodom Milana Bandića ponovo poručuju kako su iznad onih kojima su nametnuli restrikcije... Ahmetović o sprovodu Bandića: 'Danas se od svih hrvatskih građana ponovo radi idiote'

Karlovac POPRAVAK U TIJEKU Podijeli

Vode nema od Pokupja preko Levkušja i Tuškana do Draganića

Došlo do kvara na magistralnom sustavu u Donjem Pokupju

Bez vodoopskrbe su od 11 sati naselja Donje i Gornje Pokupje, Levkušje, Tuškani, Mahično, Goršćaki te dio Draganića- do Darića.

Razlog je kvar na magistralnom sustavu u Donjem Pokupju. Sanacija je u tijeku, a očekuje se da će radovi završiti do 14 sati.

Pročitajte i ovo

POMAŽEM SEBI - POMAŽEM DRUGIMA

Zaželi II karlovačkog Crvenog križa: 50 žena skrbit će o 300 starih i nemoćnih