Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  12C° Ogulin

 • weather-image

  11C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Karlovac USAVRŠAVANJE Podijeli

Voditelj projekata financiranih iz EU fondova u Pučkom otvorenom učilištu LINGUA – nova grupa s nastavom počinje 14. studenog

U program usavršavanja za obavljanje poslova voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova može se upisati osoba koja ima višu ili visoku stručnu spremu.

KARLOVAC – Želite li uspješno izraditi i provesti projekt financiran iz EU fondova? Želite li povećati kompetencije i biti konkurentni na tržištu rada? Naučite izraditi i provesti EU PROJEKT!

Program je namijenjen svima koji žele prijaviti projekt financiran iz EU fondova: poduzetnicima, civilnom sektoru, organizacijama lokalne i regionalne samouprave, obrazovnim institucijama i organizacijama u kulturi, zdravstvu, socijalnoj skrbi, zaštiti okoliša itd., kao i pojedincima koji se žele baviti pružanjem savjetodavnih usluga u području izrade projektne dokumentacije ili provedbe projekata. Naučite sve što vam je potrebno da biste napravili kvalitetan projekt prema unaprijed definiranim pravilima, prijavili ga na natječaj i ostvarili bespovratna sredstva.

Nastavne cjeline:
1. Osnove EU fondova
2. Upravljanje projektnim ciklusom i pristup logičke matrice
3. Izrada koncepta projekta
4. Izrada projektne aplikacije i proračuna
5. Temelji uspješne provedbe projekta

Trajanje programa je 150 školskih sati, voditeljica programa je Antonija Vučić, a početak programa usavršavanja je 14. studenog 2018. godine. Cijena je 6.999,00 kuna, uz mogućnost obročnog plaćanja, a nastava se odvija ponedjeljkom, srijedom i petkom od 17 do 20 sati.

U program usavršavanja za obavljanje poslova voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova može se upisati osoba koja ima višu ili visoku stručnu spremu. UPIS ZANIMANJA U ELEKTRONSKU RADNU KNJIŽICU! PROGRAM VERIFICIRAN OD MINISTARSTVA ZNANOSTI I OBRAZOVANJA!

POU LINGUA se s ponosom može pohvaliti uspjehom svoje prve generacije polaznika, koji su već imali priliku svoje znanje pretočiti u uspješne projekte na svojim radnim mjestima, a jednoj polaznici ovaj je program već osigurao novo radno mjesto.

Nada Puljar, Gordana Kirinčić, Marina Filipčić, Mirjana Papić, Marina Svete, Klara Fabac, Ivana Drožđibob i Denis Fakin polaznici su naše prve generacije Voditelja izrade i provedbe projekata financiranih iz EU FONDOVA.

Upisi novih kandidata za Voditelje projekata financiranih iz EU FONDOVA su u tijeku pa vas pozivamo da što prije osigurate svoje mjesto u grupi i povećate svoju konkurentnost i zapošljivost na tržištu rada. Upisi traju do popunjenja grupe, a sve informacije možete dobiti pozivom na 047 421-800 ili na e-mail uciliste@lingua-centar.hr.

(sponzorirani članak)

Pročitajte i ovo

OGRANIČENO

Karlovačka dvorana otvara vrata ovog vikenda, naravno uz mjere