Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  4C° Karlovac

 • weather-image

  4C° Duga Resa

 • weather-image

  5C° Ogulin

 • weather-image

  4C° Ozalj

 • weather-image

  4C° Slunj

Sport NOGOMET Podijeli

Vojnić ’95, Dobra (Sveti Petar), Šišljavić, Cetingrad, Vatrogasac i Oštarije prošli u 2. kolo županijskog Kupa

U 1. kolu slobodni su bili Karlovac 1919, Ogulin, Slunj, Duga Resa 1929, Korana, Ilovac, Zrinski Ozalj i Barilović.

Nogometaši Vojnića ’95, Dobre iz Svetog Petra, Šišljavića, Cetingrada, Vatrogasca i Oštarija plasirali su se u 2. kolo Kupa za područje Nogometnog saveza Karlovačke županije.

Najneizvjesnije je danas bilo u Žakanju i Donjem Mekušju. U ogledu Croatije ’78 i novog županijskog prvoligaša Vatrogasca gosti su poveli, Žakanjci poravnali, a onda momčad iz Gornjeg Mekušja zabila još jedan za konačnih 1:2. U Donjem Mekušju je, nakon vodstva Šišljavića 1:0, domaća Kupa preokrenula na 3:1. Međutim, uslijedio je novi obrat i na koncu pobjeda gostiju rezultatom 4:3. Cetingrad je u Vojniću slavio nad Petrovom Gorom 2:0, a najmanje neizvjesnosti bilo je u Krnjaku i Svetom Petru, u susretima županijskih prvoligaša i drugoligaša. Vojnić ’95 je prošao domaću momčad Krnjaka sa 4:1, a Dobra imenjakinju iz Novigrada s vrlo uvjerljivih 5:0.

Jučerašnji dvoboj između Oštarija i Mrežnice nije odigran zbog nedolaska gostiju pa je domaćin s 3:0 bez borbe prošao u daljnje natjecanje, a ogledi između Vrlovke i Draganića te Mladosti iz Rečice i Frankopana su odgođeni.

U 1. kolu slobodni su bili Karlovac 1919, Ogulin, Slunj, Duga Resa 1929, Korana, Ilovac i Zrinski Ozalj, te Barilović, koji je trebao igrati protiv Mladosti iz Zagorja Ogulinskog, no ona je u zadnji tren odustala od natjecanja.

Pročitajte i ovo

JUDO

Leon Šutej i Lovro Jurčević zlatni na Sakura kupu u Svetoj Nedelji