Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  0C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  -0C° Ozalj

 • weather-image

  -0C° Slunj

Sport NOGOMET Podijeli

Vojnić ’95 ostvario plasman u skupinu A Četvrte lige Središte, Duga Resa 1929 i Slunj se vraćaju u Prvu županijsku

U Drugoj županijskoj ligi zaigrat će ‘povratnik’ Vrlovka iz Kamanja i novoosnovani Tuškani.

Ako je suditi prema prijavama klubova za novu natjecateljsku sezonu, nogometaši Vojnića ’95 igrat će u skupini A Četvrte lige Središte, dok se Duga Resa 1929 i Slunj vraćaju u Prvu županijsku ligu.

Objavljeno je to u najnovijem Glasniku Nogometnog saveza Karlovačke županije, u kojem stoji kako je Vojnić ’95, kao aktualni prvak Prve županijske lige, ostvario plasman u viši rang, skupinu A Četvrte lige Središte, dok su Duga Resa 1929 i Slunj ispali iz tog ranga. Iz Prve županijske lige ispao je Barilović pa će u novoj sezoni u Prvoj županijskoj ligi igrati deset klubova: Croatia ’78 iz Žakanja, Draganić, Duga Resa 1929, Ilovac, Korana s Turnja, Mladost iz Rečice, Ogulin, Slunj, Vatrogasac iz Gornjeg Mekušja i Zrinski iz Ozlja.

U Drugoj županijskoj ligi nastupit će 12 klubova: Barilović, Cetingrad, Dobra iz Novigrada, Dobra iz Svetog Petra, Frankopan iz Brežana, Kupa iz Donjeg Mekušja, Mrežnica iz Zvečaja, Oštarije, Petrova Gora iz Vojnića, Plaški, ‘povratnik’ Vrlovka iz Kamanja i novoosnovani Tuškani.

Prema kalendaru natjecanja, obje lige trebale bi započeti 28. kolovoza, a tjedan prije, u nedjelju, 21. kolovoza, odigrat će se utakmice 1. kola Kupa za područje Nogometnog saveza Karlovačke županije.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

RUKOMET

‘Školarke’ u prvoj pripremnoj utakmici uvjerljivo poražene od Udarnika, odigrale bolje nego što to rezultat sugerira