Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  10C° Karlovac

 • weather-image

  10C° Duga Resa

 • weather-image

  9C° Ogulin

 • weather-image

  10C° Ozalj

 • weather-image

  9C° Slunj

Sport PRIMOPREDAJA KLJUČEVA Podijeli

Vozni park KŠZ-a od danas bogatiji za novo Renault kombi vozilo

Kroz natječaj HOO-a osigurano je 70 tisuća kuna, Karlovačka županija dala je 50, a Grad Karlovac ostatak od 130 tisuća kuna.

Vozni park Karlovačke športske zajednice od danas je bogatiji za novo kombi vozilo vrijedno 250 tisuća kuna.

Kombi vozilo marke Renault kupljeno je od karlovačke Auto kuće ZAK, a kroz natječaj Hrvatskog olimpijskog odbora ‘Aktivne zajednice’, iz kojeg je povučeno 70 tisuća kuna. Karlovačka županija pripomogla je s 50 tisuća, a ostatak od 130 tisuća osigurao je Grad Karlovac. Željko Šančić, predsjednik Karlovačke športske zajednice, vjeruje da će ovo vozilo unaprijediti preduvjete za rad sportaša jer će zamijeniti jedno starije od 12 godina, koje će biti rashodovano.

– To novo kombi vozilo zasigurno povećava sigurnost putnika, ali i doprinosi i uštedi u smislu održavanja i servisiranja. Ovo kombi vozilo će pomoći svima onima koji budu putovali na natjecanja, na susrete, na pripreme, a zadovoljava s brojem mjesta njihove kapacitete.

Želimir Feitl, predsjednik Zajednice športova Karlovačke županije, kazao je da je ovo deveto vozilo sufinancirano kroz program HOO-a, ZŠKŽ i gradova u županiji, a četvrto u Karlovcu. Kako su sredstva, koja se kroz program HOO-a mogu dobiti, fiksirana na 70 tisuća kuna, od Karlovačke županije na 50 tisuća, a ovakva vozila su unazad nekoliko godina prilično poskupjela, apelirao je i na jedne i na druge da povećaju visinu sredstava koja se mogu dobiti.

Pomoćnik glavnog tajnika Ureda za programe lokalnog sporta HOO-a Hrvoje Balen istaknuo je da imaju odličnu suradnju i sa županijskom i s karlovačkom sportskom zajednicom, dok je gradonačelnik Karlovca Damir Mandić iskoristio priliku pohvaliti se gradskim ulaganjima u obnovu sportske infrastrukture.

– Ministarstvo turizma i sporta je Karlovcu osiguralo, odnosno mi smo dobili na natječaju preko 800 tisuća kuna za konačnu obnovu naše streljane. Tu je isto Grad osigurao dodatnih 700 tisuća kuna, da bi se cijela ta priča završila. A pred nama je potpis ugovora za rekonstrukciju, odnosno djelomičnu obnovu stadiona ‘Branko Čavlović – Čavlek’.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

TVOJA PRILIKA

Tvrtka Kelteks traži osobe za radno mjesto ‘Proizvodni radnik (m/ž)’