Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  18C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  17C° Slunj

Sport VESLANJE Podijeli

Vrabac i Konjevoda četvrti, Cindrić i Šutalo šesti na Croatia Openu u Zagrebu

U vrlo jakoj konkurenciji Karlovčanima još dva B finala i jedno C finale.

Veslači Korane osvojili su jedno četvrto i jedno šesto mjesto na vrlo jakoj međunarodnoj regati ‘Croatia Open’ održanoj proteklog vikenda u Zagrebu.

Oba A finala Karlovčani su dohvatili u dvojcima – Patrik Vrabac i Mario Konjevoda bili su četvrti u dvojcu za juniore A, a Mislav Cindrić i Dominik Šutalo šestoplasirani u dvojcu na pariće za lake seniore.

U B finalima Juraj Rudar i Josip Grgurić osvojili su 4. mjesto u dvojcu na pariće za seniore A, a Mario Konjevoda je bio drugoplasirani u skifu za juniore B, dok je u C finalu skifa za seniore B Josip Grgurić utrku završio na 6. mjestu.

U skupinama su zapeli Luka Hajdin, Igor Šušnjar i Mauro Bauer u skifu za kadete A, te Mauro Bauer i Igor Šušnjar u dvojcu na pariće za kadete A, a kvalifikacije nisu prošli Vedran Stojaković u skifu za juniore A, Dominik Šutalo, Mislav Cindrić i Juraj Rudar u skifu za lake seniore, Patrik Vrabac u skifu za juniore B i Davor Stojaković u skifu za seniore A.

Pročitajte i ovo

TAEKWONDO

Povijesni dan za karlovački taekwondo: prof. Miro Brežan i Neven Trbojević dogovorili suradnju i zajednički nastup na natjecanjima