Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  15C° Karlovac

 • weather-image

  15C° Duga Resa

 • weather-image

  14C° Ogulin

 • weather-image

  15C° Ozalj

 • weather-image

  14C° Slunj

Sport MALI NOGOMET Podijeli

Vukmanićki Cerovac i Luščić-Jamadol se pridružili Borlinu u četvrtfinalu turnira karlovačkih gradskih četvrti i mjesnih odbora

U sutrašnjem programu četiri utakmice odlučuju o pobjednicima skupina i putnicima među 8 najboljih ekipa.

KARLOVAC – Nakon što je ekipa Mjesnog odbora Borlin jučer prva osigurala nastup u četvrtfinalu malonogometnog turnira karlovačkih gradskih četvrti i mjesnih odbora, danas je to pošlo za nogom i Vukmanićkom Cerovcu i Luščiću-Jamadolu.

Ekipa Vukmanićkog Cerovca danas je s glatkih 7:2 nadigrala Šišavić i drugom pobjedom osigurala 1. mjesto u skupini D, a Luščić-Jamadol je u vrlo zanimljivom dvoboju za 1. mjesto skupine B slavio protiv Tušilovića 2:0 i također izborio plasman među 8 najboljih ekipa.

Švarča je uvjerljivom 6:2 pobjedom nad Donjim Pokupjem preuzela 1. mjesto skupine H i o putniku u četvrtfinale odlučit će njihov izravni dvoboj s Gazom, a Pokupska Dolina je s minimalnih 1:0 bila bolja od Male Švarče i u dvoboju s Drežnikom-Hrnetićem imat će priliku osvojiti skupinu E. Rečica je u pretposljednjoj minuti došla do 3:2 pobjede nad Popović Brdom i u izravnom ogledu s Turnjem odlučivat će o pobjedniku skupine F. Mala Jelsa, predvođena predsjednikom karlovačkog Gradskog vijeća Matijom Furačem, je s 2:0 pobijedila Kablar-Skakavac pa će za pobjednika skupine G igrati protiv Turnja, a Grabrik je s uvjerljivih 6:1 bio bolji od Knez Gorice-Vukmanića i preuzeo 1. mjesto skupine A pa će u četvrtfinalistu odlučivati izravni dvoboj Grabrika i Novog Centra.

RASPORED UTAKMICA – četvrtak, 20. prosinca
16:30 Banija – Zagrad-Kalvarija-Vučjak
17:05 Rakovac – Šišljavić
17:40 Drežnik-Hrnetić – Pokupska Dolina
18:15 Turanj – Rečica
18:50 Zvijezda – Mala Jelsa
19:25 Knez Gorica-Vukmanić – Mahićno-Tuškani
20:00 Novi Centar – Grabrik

Pročitajte i ovo

ATLETIKA

Seniori Karlovca sedmi u Kupu i ekipnom Prvenstvu Hrvatske, seniorke desete u Kupu