Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  14C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  14C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Što ćemo se svi praviti da nam je sve super? Što ću se ja sad praviti, ako sam jučer planirala svadbu, a sutra svadbe nema, da mi je baš svejedno?, iskreno je kazala voditeljica... Tatjana Jurić o raskidu zaruka: 'To je bio veliki šok i poniženje' Svaki znak ima svoje vrline i mane, ali kod nekih mane znaju preuzeti cijeli karakter, a jedan se smatra najcjenjenijim u cijelom Zodijaku, čak i najuglednijim od svih ostalih Top lista karaktera: Bik neće priznati da je pogriješio, Rak je 'crnjak', a Škorpion... čudo Bojan Bogdanović je na najbolju utakmicu karijere došao s maskom na kojoj su Hajdukova obilježja. Objavio je to njegov klub Utah Jazz. Kamera je uhvatila Babu kada je stigao u dvoranu, a na njoj nosi crveno-plavu maskicu. Inače je veliki navijač Hajduka i nekolicinu puta ponosno je isticao nogometnu pripadnost, prisustvovao utakmicama i navijao za 'bile'. Na susretu s Denver Nuggetsima koje je Utah pobijedila 127-120, Bogdanović je postigao rekordnih 48 poena čime je oborio hrvatski rekord u NBA-u, onaj Dražena Petrovića iz 1993. godine. Dražen je tada dao 44 poena Houstonu. - Za svaki šut koji sam ispucao sam bio siguran da će ući. Suigrači su me tražili čitavu utakmicu i hvala im na tome. Bila je to velika večer i velika pobjeda za nas. U pravo vrijeme ulazim u formu, baš prije doigravanja - rekao je Babo poslije utakmice. Bogdanović s maskom Hajduka stigao na utakmicu karijere 'Puno smo se pripremali i naporno radili za natjecanje, a mislim da će se to osjetiti i vidjeti na našem nastupu. Drago nam je što uopće idemo u Rotterdam s obzirom na to kakvi su uvjeti', rekla je pjevačica Albina otputovala u Rotterdam: S maskom, kapom i bez šminke malo ju je tko uopće prepoznao

Karlovac BIRAČ POZIVA NA OSTAVKE Podijeli

Za boljitak karlovačkog sporta samo je jedno rješenje – ostavke vladajućih

Birač: Karlovac nije jedini grad u državi u kojem je sport ‘bliski’ saveznik politici. Ali zašto ne bi bio prvi koji će taj savez lišiti kriminala?

Nakon što je u Karlovcu završilo javno savjetovanje o strategiji sporta, za boljitak karlovačkog sporta Dimitrije Birač, vijećnik Nove ljevice u gradskoj četvrti Grabrik ima samo jedno rješenje.

-Gospodo, dajte ostavku i povucite se s vođenja ovog grada i povucite se sa svih funkcija koje imate u gradskom i županijskom sportu.

Rekao je to na današnjoj pressici, dan nakon što je završilo javno savjetovanje o novoj strategiji razvoja karlovačkog sporta. Osim što ima premalo dvorana i profesionalnih trenera, a previše klubova, za sport se u Karlovcu, stoji to i u Strategiji, izdvaja i premalo novca.

-Kada bi Karlovca dao za sport po glavi stanovnika koliko su u prosjeku izdvajali hrvatski gradovi 2018., onda bi ukupni iznos bio oko 18.6 mil kn. Iznos koji je Karlovac izdvajao te 2018. je 7.8 mil kn. Autori strategije su odabrali ovu godinu kao referentnu jer je tada bio najveći porast sredstava za karlovački sport, navodi dalje Birač.

Politika i sport u Karlovcu idu ruku pod ruku. Dokazuju to, kaže Birač, i donacije gradskih tvrtki točno određenim sportovima odnosno klubovima, čelni čovjek saveza koji svoju privatnu dvoranu iznajmljuje sportašima, ali i činjenica da upravo zbog političkih odluka, Karlovac još uvijek nema bazen.

Svjestan toga da vladajući njegov poziv da daju ostavke neće prihvatiti, Birač je pozvao građane da promijene vladajuće na svibanjskim lokalnim izborima.

-Jedino pobjedom nad vladajućom strankom možemo stati na kraj korupciji i teškom klijentelizmu koji drma karlovačkom sportskom scenom. Istina, Karlovac nije jedini grad u državi u kojem je sport ‘bliski’ saveznik politici. Ali zašto ne bi bio prvi koji će taj savez lišiti kriminala?, pita Birač.

Pročitajte i ovo

MOŽEMO - NOVA LJEVICA

Izbore najčešće dobivaju oni koji na njih ne izlaze. Računamo i na 5.000 birača koji izlaze samo na nacionalne