Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  7C° Karlovac

 • weather-image

  7C° Duga Resa

 • weather-image

  6C° Ogulin

 • weather-image

  7C° Ozalj

 • weather-image

  6C° Slunj

Život STANOGRADNJA Podijeli

Za godinu i pol u Grabriku će niknuti nova zgrada sa 61 stanom, kvadrat 1690 eura

Zgrada će kao i prethodne dvije biti opremljena solarnim panelima, za grijanje vode, rekuperatorima zraka, klima uređajima, stropovi su visine 2,80, a imat će podzemnu garažu i brze liftove.

Za godinu i pol dana, bude li sve kako treba, u karlovačkoj četvrti Grabrik trebala bi niknuti nova stambena zgrada sa 61 stanom po cijeni od 1690 eura za metar kvadratni.

Svečanim polaganjem kamena temeljca, počela je ovog tjedna  gradnja i treće zgrade u nizu investitora VV projekti, a kamen temeljac zajednički su položili županica Martina Furdek Hajdin, investitor Vladimir Vuković, zamjenica gradonačelnika Karlovca Ivana Fočić i projektantica Tatjana Basar.

Kako je tom prigodom rekao investitor Vladimir Vuković, svi stanovi su u prve dvije zgrade prodani, te osim ove treće zgrade, tvrtka u planu ima i neke nove projekte. Zgrada je projektirana sa 61 stanom, a zbog povećanja cijena materijala morala je biti i nešto veća cijena stanova koja sada iznosi 1.690 eura po četvornom metru.

Investitor se u gradnji rukovodio i s potrebama na tržištu, pa su tako sada balkoni projektirani kao zimski vrtovi, toplinski izolirani, sa staklenim stijenama s električnim otvaranjem i zatvaranjem, kao i podnim grijanjem.

Kupci danas traže moderna rješenja, visoki komfor i energetski učinkovite zgrade. Zgrada će kao i prethodne dvije biti opremljena solarnim panelima, za grijanje vode, rekuperatorima zraka, klima uređajima, stropovi su visine 2,80, a imat će podzemnu garažu i brze liftove. Želja je investitora ići u pravcu da ovakve moderne zgrade grade i u drugim dijelovima grada i sigurno će krenuti u slične projekte.

Ova treća zgrada trebala bi biti gotova prilično brzo, već u listopadu 2022. godine, nešto manje od godinu i pol od početka gradnje.

Kako su uz pohvale i čestitke investitoru naglasile Ivana Fočić i Martina Furdek Hajdin, Grad Karlovac i Karlovačka županija će pomoći ovom i svim drugim investitorima koji će ulagati svoj kapital u posao na našem prostoru i rješavati sve potrebne tehničke i pravne radnje potrebne za brzu realizaciju investicije. Posebno raduje činjenica da karlovački investitor ulaže u svoj grad i omogućuje građanima Karlovca da riješe svoj stambeni problem u gradu u kojem žele živjeti.

Pročitajte i ovo

TVOJA PRILIKA

Tvrtka Kelteks traži osobe za radno mjesto ‘Proizvodni radnik (m/ž)’