Slušaj i gledaj online

  • weather-image

    4C° Karlovac

  • weather-image

    4C° Duga Resa

  • weather-image

    7C° Ogulin

  • weather-image

    4C° Ozalj

  • weather-image

    4C° Slunj

Karlovac ZA GASTRO DESTINACIJU Podijeli

Za kuhare karlovačkih restorana tri dana besplatnih radionica

Radionice organizira Turistička zajednica u sklopu IQM projekta

Kuhari iz restorana s područja Karlovca od 19. do 21. veljače imaju priliku za besplatnu edukaciju i radionice.

Radi se o restoranima koju su uključeni u projekt Integralnog upravljanja kvalitetom u destinaciji Karlovac (IQM Karlovac), ali i onima koji se planiraju priključiti projektu. Edukacija će biti podloga za gastro evente koji će se realizirati ove godine prema novom konceptu, a cilj je lokalnim proizvodima i receptima pozicionirati Karlovac kao kvalitetnu gastro destinaciju.

Kuhari će svoja znanja moći proširiti o npr. samoniklim gljivama i jelima od gljiva te pivu u jelima. Pripremat će se i namaz od gljiva, rižot s gljivama, smuđ u pivskom tijestu, pivska juha, domaći rezanci u umaku od piva…

Edukacije organizira Turistička zajednica grada Karlovca u suradnji s Klubom Gastronaut, a kulinarske radionice u Trgovačko ugostiteljskoj školi vodit će Ivana Vukmanić, promotorica lokalne i kreativne karlovačke kuhinje, pobjednica 3. Kupa kuhara i Saša Bešlić, Master Cherf s licencom svjetske organizacij World Association od Cherf Societes.

Početak radionica je sutra u 15:30.

Foto: Ilustracija

Pročitajte i ovo

ODLIČNE VIJESTI

U Karlovačkoj županiji, drugi dan zaredom, nema novooboljelih