Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  29C° Karlovac

 • weather-image

  29C° Duga Resa

 • weather-image

  26C° Ogulin

 • weather-image

  28C° Ozalj

 • weather-image

  27C° Slunj

Županija ŽUPANIJSKA CESTA Podijeli

Za lakši put od Bosiljeva do Ogulina: Uređeno skoro kilometar ceste kroz Trošmariju

Cesta je proširena, izgrađen je nasip, uređena bankina i postavljena zaštitna odbojna ograda

Završena je sanacija županijske ceste Trošmarija – Ogulina vrijedna 918 tisuća kuna. Radi se o 960 metara važnih za lokalno za stanovništvo.

Na sredini ove dionice, naime, nalazi se HE Gojak. Cesta je proširena, izgrađen je nasip, uređena bankina i postavljena zaštitna odbojna ograda pa će  dnevni promet radnika iz smjera Bosiljeva za Ogulin i obrnuto, sada biti olakšan.

Osim ovdje, radovi se izvode i na drugoj dionici u Grabrku u dužini 480 metara u  vrijednosti 900.000 kuna. Završetak se očekuje  krajem sedmog mjeseca ove godine.

Na ogulinskom području uređeno 18 dionica županijskih cesta

Završne radove obišli su danas županijski čelnici. Dožupanica Martina Furdek Hajdin je naglasila da je sa Županijskom upravom za ceste na ogulinskom području realizirano 18 dionica. Ukupna vrijednost spomenutih radova je 7 milijuna kuna.

– Nadamo se da ćemo u ovoj godini ishoditi i građevinsku dozvolu za sanaciju propusta na potoku Ratkovići gdje surađujemo sa Hrvatskim vodama, gradom Ogulinom i ŽUC-om. Želja nam je i dalje nastaviti ravnomjerno ulagati u projekte na području Karlovačke županije, naglasila je Furdek Hajdin.

Pročitajte i ovo

BROJ OBOLJELIH RASTE

Još 1 oboljela osoba iz ogulinske gradske uprave. Stožer apelira: Ovaj vikend se suzdržite od odlaska u Ogulin