Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  27C° Karlovac

 • weather-image

  27C° Duga Resa

 • weather-image

  27C° Ogulin

 • weather-image

  27C° Ozalj

 • weather-image

  26C° Slunj

Kazuyoshi Miura postavio je još jedan rekord. Nakon što je u dobi od 53 godine zaigrao za svojeg drugoligaša Yokohamu u japanskom kupu postao je najstariji igrač s nastupom u tom natjecanju. Yokohama je pobijedila Sagan Tosu 1-0, a Miura je igrao do 63. minute kada je zamijenjen. U svojoj dugoj karijeri igrao je i za Dinamo 1999. godine, a prema Transfermarktu vrijednost mu je 100 tisuća eura. Nije loše za jednog veterana. Bio je azijski nogometaš godine 1993. godine, igrao i za Santos, Palmeiras, nekoliko japanskih klubova, dok se u Europi okušao u Genoi prije Dinama. Kad je stigao na Maksimir bio je, mislili smo, na zalasku karijere. Imao je 32 godine, a on i 21 godinu kasnije žari i pali nogometnim travnjacima. Miura skinuo još jedan rekord: Najstariji igrač u kupu Japana! Kulturna ponuda Zagreba doista je svestrana, a u ovoj radionici su Autonomni kulturni centar i Dijaspora Afrikanaca poželjeli svim polaznicima približiti dio afričke kulture i duha kroz izradu maski Radionica na Ribnjaku: Izradili afričke maske uz zvuk bubnjeva Božinović je, osim o reformi policijskog sustava, govorio o radu nacionalnog Stožera civilne zaštite kojem je na čelu od početka epidemije te koracima učinjenima kako bi se spasila turistička sezona 'Policajci će se snimati, neće samo MUP izdavati dokumente' Glavni meteorolog HRT-a Zoran Vakula kaže da bi se dalo raspravljati jesu li dugoročne prognoze 'fulane', a i RTL-ova meteorologinja Dunja Mazzocco Drvar malo nas je spustila na zemlju 'Ne bi baš rekli da su dugoročne prognoze za ljeto skroz fulane!'

Karlovac BUDUĆI SPORTSKI CENTAR Podijeli

Za livadu kraj Korane V.Vuković nudi 959 tisuća, planira graditi teniski teren

Početna cijena predmetnog zemljišta bila je 820 tisuća kuna, a ponuđena kupoprodajna cijena je 959 tisuća

Nakon prave sapunice koja je zadnjih dana trajala na relaciji Grad Karlovac – Možemo! vezana uz prodaju livade kraj Korane, danas iz gradske uprave stiže objašnjenje tko je jedini dao ponudu za kupovinu zemljišta.

Na natječaj koji je završio u petak jedinu ponudu dao je Vladimir Vuković, a ponudio je 959 tisuća kuna, kažu u Gradskoj upravi.

Objašnjavaju da je u tijeku provjera natječajne dokumentacije, nakon koje će u slučaju ispunjavanja uvjeta natječaja uslijediti donošenje odluke o prihvatu ponude, a ona se donosi u roku od 15 dana od isteka roka za dostavu ponude.

Parcela ima 1842 m2, kraj parcele nekadašnjeg restorana na Ruskom putu

Kupoprodajni ugovor mora biti zaključen nakon 30 dana od donošenja odluke o tome tko je naj-ponuditelj, a novi vlasnik novac mora uplatiti 30 dana nakon zaključenja ugovora.
Vukovićev plan je, kažu u upravi, izgradnja teniskog terena na travi te pripajanje nekretnini označenoj kao k.č.br. 961/1, k.o. Karlovac II, na kojoj će graditi građevinu sportsko rekreacijske namjene s poslovnim sadržajima. Budući kupac na predmetnoj nekretnini može graditi i druge sadržaje, ako su isti u skladu s prostorno planskom dokumentacijom, kažu u Gradu.

Pročitajte i ovo

NISU VAŽNI GODINE I ISKUSTVO

Eksperimentiranje sa zvukom uz Hrvatski dom: Dođite večeras s intrumentima