Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -5C° Karlovac

 • weather-image

  -6C° Duga Resa

 • weather-image

  -7C° Ogulin

 • weather-image

  -5C° Ozalj

 • weather-image

  -6C° Slunj

Karlovac BUDUĆI SPORTSKI CENTAR Podijeli

Za livadu kraj Korane V.Vuković nudi 959 tisuća, planira graditi teniski teren

Početna cijena predmetnog zemljišta bila je 820 tisuća kuna, a ponuđena kupoprodajna cijena je 959 tisuća

Nakon prave sapunice koja je zadnjih dana trajala na relaciji Grad Karlovac – Možemo! vezana uz prodaju livade kraj Korane, danas iz gradske uprave stiže objašnjenje tko je jedini dao ponudu za kupovinu zemljišta.

Na natječaj koji je završio u petak jedinu ponudu dao je Vladimir Vuković, a ponudio je 959 tisuća kuna, kažu u Gradskoj upravi.

Objašnjavaju da je u tijeku provjera natječajne dokumentacije, nakon koje će u slučaju ispunjavanja uvjeta natječaja uslijediti donošenje odluke o prihvatu ponude, a ona se donosi u roku od 15 dana od isteka roka za dostavu ponude.

Parcela ima 1842 m2, kraj parcele nekadašnjeg restorana na Ruskom putu

Kupoprodajni ugovor mora biti zaključen nakon 30 dana od donošenja odluke o tome tko je naj-ponuditelj, a novi vlasnik novac mora uplatiti 30 dana nakon zaključenja ugovora.
Vukovićev plan je, kažu u upravi, izgradnja teniskog terena na travi te pripajanje nekretnini označenoj kao k.č.br. 961/1, k.o. Karlovac II, na kojoj će graditi građevinu sportsko rekreacijske namjene s poslovnim sadržajima. Budući kupac na predmetnoj nekretnini može graditi i druge sadržaje, ako su isti u skladu s prostorno planskom dokumentacijom, kažu u Gradu.

Pročitajte i ovo

SDP KARLOVAC

“Gradonačelnik i njegovi podređeni su uspjeli svojom nesposobnošću upropastiti cijelo jedno polugodište. Čestitke!”