Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  16C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  15C° Ozalj

 • weather-image

  15C° Slunj

Život KOMEDIJA Podijeli

Za početak 2019. hrvatska komedija “Koja je ovo država” i u kinima u Karlovcu, Dugoj Resi i Plaškom

Komedija apsurda u kojoj možete vidjeti sve ono što ne želite vidjeti u Karlovcu i Dugoj Resi 4. siječnja te Plaškom 5. siječnja

Samo dan nakon prve hrvatske projekcije 3. siječnja, film Vinka Brešana “Koja je ovo država” stiže u kina u Karlovcu i Dugoj Resi te 5. siječnja u Kino Plaški.

-Film koji najbolje opisuje stanje u državi može biti samo jednog žanra – uz, dugo iščekivani, novi film Vinka Brešana – komediju apsurda “Koja je ovo država” zaboravit ćete sve što znate o Hrvatskoj jer stvarnost je puno gora i smješnija, kažu u KINO.hr.

Dosadašnji Brešanovi filmovi poput “Svećenikove djece”, “Maršala” ili kultnog “Kako je počeo rat na mom otoku”, garantiraju da će i novi naslov biti pravi domaći blockbuster, a tu je i sjajna glumačka ekipa predvođena Krešimirom Mikićem, Nikšom Butijerom, Ksenijom Marinković, Draženom Kühnom, Goranom Bogdanom i drugima.

-Nemojte ni sanjati što će se dogoditi kad se u filmu pojave ministar, predsjednik, upravitelj zatvora, general koji halucinira, hrpa vojnika u vodi i umirovljenika na zemlji. Zašto se ministar dobrovoljno zatvorio u ćeliju i sve što ste se bojali saznati o Hrvatskoj otkrit ćete u ovom filmu na najsmješniji način i u KINO.hr mreži. Film se u tjednu otvaranja u hrvatskim kinima prikazuje na tri KINO.hr lokacije – u Karlovcu i Dugoj Resi 4. siječnja, te u Plaškom 5. siječnja.

Ulaznice za sve lokacije su u online pretprodaji, a na www.KINO.hr se mogu pronaći i termini projekcija.

Pročitajte i ovo

ODMOR

Trgovine na Dan državnosti ne rade, a neke ni u nedjelju