Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  18C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  17C° Slunj

Županija BESPOVRATNE POTPORE Podijeli

Za potpore poljoprivredi i turističkim projektima Karlovačka županija osigurala 1,5 milijuna kuna

Potpore su bespovratne i javni poziv za njih je otvoren

Objavljen je javni poziv Karlovačke županije za dodjelu bespovratnih potpora male vrijednosti u poljoprivredi, ruralnom razvoju i turizmu za 2019. godinu te za turističke projekte u Karlovačkoj županiji.

Potpore se mogu ostvariti za subvencije kamata poljoprivrednih kredita i jednokratnim bespovratnim sredstvima male vrijednosti u primarnoj poljoprivrednoj i prerađivačkoj proizvodnji, proširenju osnovnih djelatnosti na poljoprivrednom gospodarstvu, promociji i marketingu gotovih poljoprivrednih proizvoda, izgradnji, obnovi i opremanju smještajnih kapaciteta, izletišta i kampova u turizmu, razvoju posebnih oblika i inovativnosti u turizmu, promociji i oglašavanju te izlagačkim aktivnostima na specijaliziranim turističkim sajmovima.

– Ukupna vrijednost oba javna poziva za razvoj poljoprivrede i turizma iznosi 1.565.000,00 kuna, a financijska sredstva su u cijelosti osigurana iz proračuna Karlovačke županije, izvjestila je Karlovačka županija.

Prijave na javni poziv za turizam primaju se do 10. lipnja 2019. godine, dok je javni poziv za poljoprivredu i ruralni razvoj otvoren do iskorištenja sredstava, najkasnije do 1. prosinca 2019. godine.

Sve detaljnije informacije o prihvatljivim prijaviteljima, pojedinim mjerama, uvjetima i kriterijima za dobivanje potpora mogu se naći na www.kazup.hr ili na e-mail adresi gospodarstvo@kazup.hr.

Pročitajte i ovo

ZA POČETAK TJEDNA

11 novih slučajeva zaraze u Karlovačkoj županiji