Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  3C° Karlovac

 • weather-image

  3C° Duga Resa

 • weather-image

  2C° Ogulin

 • weather-image

  3C° Ozalj

 • weather-image

  2C° Slunj

Život NE NASJEDAJTE Podijeli

Za prijelaz na novi signal ne trebate ugovor s teleoperaterom već novi TV prijemnik

Iz udruge potrošača upozoravaju i da ni jedan prodavač bilo kakvih usluga ne može bez dopuštenja ući u zgradu

Zbog velikog broja pritužbi potrošača u gradu Karlovcu da im na vrata dolaze razni teleoperateri i govore da, ako ne potpišu ugovor s njima i uzmi njihov priključak, neće uopće moći gledati TV programe, reagirala je Udruga potrošača grada Karlovca Korana.

Upozoravaju kako potrošači ne moraju ni sa kim sklapati ugovore za gledanje TV-a već kupiti novi prijemnik ili televizor, ali i da im nitko ne može bez dopuštenja ući u zgrade i nuditi ikakve usluge.

– Podsjećamo sve potrošače da najkasnije do 1.srpnja 2020.godine moraju nabaviti prijamnik koji može primiti DVB-T2/HEVC signal. Apsolutno potrošači ne moraju s nikim sklapati ugovor da bi mogli gledati postojeće TV programe nego mogu i samostalno kupiti i spojiti na postojeći TV prijemnik ili kupiti novi televizor s ugrađenim DVB-T2 biračem kanala i HEVC video dekoderom. Inače ovim putem upozorit ćemo sve građane i da ni jedan prodavač bilo kakvih usluga ne može samo tako uči u zgrade jer su to privatna vlasništva i trebaju tražiti dopuštenje za to, kaže predjednica udruge Marina Novaković Matanić.

Pročitajte i ovo

IZLOŽBA U RASADNIKU

20 slika Mrežnice, Dobre, Kupe autorice Snježane Sedlarić pred dugoreškom publikom