Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  26C° Karlovac

 • weather-image

  25C° Duga Resa

 • weather-image

  24C° Ogulin

 • weather-image

  25C° Ozalj

 • weather-image

  25C° Slunj

Karlovac POTPORA GRADA Podijeli

Za rad 11 udruga Karlovac daje 700 tisuća kuna

Radi se o nizu udruga koje svojim djelovanjem pomažu potrebitima

Grad Karlovac s početkom godine potpisao je ugovore o financiranju institucionalne podrške organizacijama civilnog društva koje se bave društveno osjetljivim skupinama.

Ugovori su potpisani na osnovu natječajnog postupka i odnose se na programsko razdoblje od tri godine, odnosno od 2022. do 2024. godine. Za aktivnosti 11 udruga Grad Karlovac je osigurao skoro 700 tisuća kuna.
Gradonačelnik Grada Karlovca  je i obišao neke od njih, korisnike novog ciklusa trogodišnje potpore.

U Savezu udruga invalida Karlovačke županije razgovaralo se o svakodnevnim aktivnostima udruga, aktualnoj problematici poskupljenja energenata, još snažnijoj podršci i suradnji. Na posebno dobru reakciju udruga naišla je inicijativa i želja gradonačelnika da se u skorije vrijeme sve udruge koje okupljaju osobe s invaliditetom nađu pod istim krovom u još intenzivnijoj i efikasnijoj interakciji i suradnji.

Potpore su dobili Savez udruga osoba s invaliditetom Karlovačke županije, Društvo multiple skleroze Karlovačke županije, Udruga gluhih i nagluhih Karlovačke županije, Udruga slijepih Karlovačke županije, Rajska ptica Udruga za osobe s intelektualnim teškoćama Karlovačke županije, Udruga slijepih USKA, Udruga za djecu s teškoćama u razvoju Zvončić te Jak kao Jakov.

Potpore su dobili i Udruga hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Karlovac,Udruga Milosrđe-Centar za beskućnike Karlovac te Ženska grupa Karlovac Korak.

Pročitajte i ovo

SUPER

Orlovačke dječje igre okupile brojne mališane