Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  18C° Karlovac

 • weather-image

  18C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  17C° Slunj

Karlovac Sport Podijeli

Zaborski izabran za predsjednika Saveza sportova

Sjednici je bio nazočan karlovački župan Ivica Horvat. U kraćem govoru župan je istaknuo da će Karlovačka županija, kao osnivač Saveza sportova Karlovačke županije, u ovoj godini osigurati milijun i 270 tisuća kuna, a ukupna izdvajanja za sport u ovoj godini iznose milijun i 690 tisuća kuna. Na skupu su izabrana sva tijela Skupštine za […]

Sjednici je bio nazočan karlovački župan Ivica Horvat. U kraćem govoru župan je istaknuo da će Karlovačka županija, kao osnivač Saveza sportova Karlovačke županije, u ovoj godini osigurati milijun i 270 tisuća kuna, a ukupna izdvajanja za sport u ovoj godini iznose milijun i 690 tisuća kuna.

Na skupu su izabrana sva tijela Skupštine za mandatno razdoblje od 2008. do 2012. godine. Od 38 novih članova Skupštine, skupu su bila nazočna 34. Zanimljivo je da se odlukom članova Skupštine na sjednici glasovalo javno, a sve su odluke donesene jednoglasno. Zamjenik karlovačkog gradonačelnika Josip Zaborski bio je jedini kandidat za predsjednika, te je jednoglasno izabran. Zaborski je izabran i za predstavnika Saveza sportova Karlovačke županije u Skupštini Hrvatskog olimpijskog odbora. Novi dopredsjednici saveza su Darko Pribanić iz Ogulina, Josip Kasun iz Duge Rese i Ivan Požega iz Slunja. Uz predsjednika i tri dopredsjednika, članovi Upravnog odbora su Zdravko Marčetić, Željko Šančić, Branko Benković, Vesna Pogačić, Tomislav Polić, Nikola Car, Marijan Magdić, Amirudin Talakić i Mladen Kuka. U Nadzorni odbor izabrani su Đuro Batinić, Dražen Kotić, Anton Kučić, Krešimir Salopek i Vladimir Turkalj.

Pročitajte i ovo

NOVO RUHO LUŠČIĆA

Hrvatski arhitekti pobijedili u izboru za idejno rješenje vojarne Luščić: Ne žele srušiti ni jedno drvo