Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  23C° Karlovac

 • weather-image

  23C° Duga Resa

 • weather-image

  23C° Ogulin

 • weather-image

  23C° Ozalj

 • weather-image

  23C° Slunj

Karlovac Sport Podijeli

Zaborski izabran za predsjednika Saveza sportova

Sjednici je bio nazočan karlovački župan Ivica Horvat. U kraćem govoru župan je istaknuo da će Karlovačka županija, kao osnivač Saveza sportova Karlovačke županije, u ovoj godini osigurati milijun i 270 tisuća kuna, a ukupna izdvajanja za sport u ovoj godini iznose milijun i 690 tisuća kuna. Na skupu su izabrana sva tijela Skupštine za […]

Sjednici je bio nazočan karlovački župan Ivica Horvat. U kraćem govoru župan je istaknuo da će Karlovačka županija, kao osnivač Saveza sportova Karlovačke županije, u ovoj godini osigurati milijun i 270 tisuća kuna, a ukupna izdvajanja za sport u ovoj godini iznose milijun i 690 tisuća kuna.

Na skupu su izabrana sva tijela Skupštine za mandatno razdoblje od 2008. do 2012. godine. Od 38 novih članova Skupštine, skupu su bila nazočna 34. Zanimljivo je da se odlukom članova Skupštine na sjednici glasovalo javno, a sve su odluke donesene jednoglasno. Zamjenik karlovačkog gradonačelnika Josip Zaborski bio je jedini kandidat za predsjednika, te je jednoglasno izabran. Zaborski je izabran i za predstavnika Saveza sportova Karlovačke županije u Skupštini Hrvatskog olimpijskog odbora. Novi dopredsjednici saveza su Darko Pribanić iz Ogulina, Josip Kasun iz Duge Rese i Ivan Požega iz Slunja. Uz predsjednika i tri dopredsjednika, članovi Upravnog odbora su Zdravko Marčetić, Željko Šančić, Branko Benković, Vesna Pogačić, Tomislav Polić, Nikola Car, Marijan Magdić, Amirudin Talakić i Mladen Kuka. U Nadzorni odbor izabrani su Đuro Batinić, Dražen Kotić, Anton Kučić, Krešimir Salopek i Vladimir Turkalj.

Pročitajte i ovo

SLJEDEĆU SUBOTU NA CENER

Elitna utrka Cenera popunjena, bit će do 1000 trkača. Na Karlovačku milju još se stignete prijaviti