Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -3C° Karlovac

 • weather-image

  -3C° Duga Resa

 • weather-image

  -6C° Ogulin

 • weather-image

  -5C° Ozalj

 • weather-image

  -6C° Slunj

Karlovac OTVORENO PISMO Podijeli

Zabrinut građanin Badovinac Mandiću: Učinili ste nemoguće, lošiji ste od Jelića

Zbog toga što je Zvjezdano ljeto iskorišteno za stranačku promociju poziva stanovnike Karlovca da na izborima kazne stranku koja troši naš novac

Zbog, kako kaže, stranačkog skupa na otvaranju karlovačkokg Zvjezdanog ljeta, nekadašnji gradski vijećnik, a sada zabrinuti građanin Nikola Badovinac uputio je otvoreno pismo gradonačelniku Damiru Mandiću.

Nema ništa protiv dolaska premijera u Karlovca, ali ne u predizborno vrijeme. Među ostalim Badovinac je Mandiću čestitao što je, kako kaže,  učinio nemoguće – biti lošiji gradonačelnik od Damira Jelića. U nastavku pročitajte cijelo pismo.

Gradonačelniče hvala Vam što ste novcima stanovnika grada Karlovca organizirali stranački skup prilikom otvaranja Zvjezdanog ljeta!
Zašto Vam je stranka ispred grada Karlovca?

Osobni probitak važniji od Karlovca

Ma znam zašto; svoju karijeru ste izgradili kao stranački poslušnik i ne osjetite da bi trebali biti gradonačelnik svih stanovnika grada Karlovca već isključivo samo onih koji su članovi stranke kojoj i sami pripadate. Ipak je Vama osobni probitak bitniji nego Karlovac.

Ušli ste u zadnju godinu mandata koji će jedino biti zapamćen po smjenama direktora gradskih tvrtki koje ste Vi odabrali jer ste se pokazali kao nekompetentan te je netko drugi (ili prvi kako bi izrekli oni koji znaju pravu istinu) odlučio postaviti “svoje” ljude.

Učinili ste ono što sam mislio da je nemoguće, a to je biti lošiji gradonačelnik od Damira Jelića, a to je stvarno bilo teško. Čestitam Vam na ovom uspjehu!

Na izborima kaznite stranku koja naš novac troši za samopromociju

Naglasio bih, da naravno, nitko nema ništa protiv dolaska premijera u Karlovac, ali sigurno da većina, koja ima zdravi razum, ne želi da im u predizborno vrijeme dolazi netko držati samopromocijski govor i to na otvaranju gradske manifestacije.

Ovim putem pozivam stanovnike grada Karlovca da izlaskom na izbore kazne stranku koja troši naš novac za vlastitu promociju jer valjda jednom možemo reći DOSTA!

Post scriptum – vatrometa nije trebalo biti

Mislim da jučerašnjeg vatrometa, u doba kada je puno stanovnika grada Karlovca ostalo bez posla, iz simboličnih razloga nije trebalo biti. Ne trebamo se baš svaki puta držati one “kruha i igara”.

I nešto nevezano za Vas gradonačelniče, ali me tjera na razmišljanje. Nadam se da jučer u mome gradu nije bilo bioterorista i da neću imati koronaparty jer nije bilo pridržavanja prema preporukama za sprječavanje zaraze bolešću koje je objavio Hrvatski zavod za javno zdravstvo. Dok ugledne medijske kuće spominju “Zadarski koronaparty” i osuđuju organizaciju takvog događaja te pišu o premijeru koji ne želi biti u izolaciji, mi u Karlovcu školski napravimo baš sve suprotno.

S poštovanjem,

Nikola Badovinac, ing. stroj.
Zabrinuti građanin

Pročitajte i ovo

NOVO RUHO

Karlovački muzej za 1,45 milijuna eura obnovljen do kraja lipnja