Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Sport PAMIĆ O NK KARLOVCU Podijeli

“Zanima me samo vrh, prvo mjesto. Ova momčad može i mora to ostvariti”

Nekadašnji trener kluba koji je pod njim ostvario sjajne uspjehe, tražit će samo prvo mjesto. No, korak po korak

Zanima me samo prvo mjesto, a ova momčad NK Karlovca to može i mora ostvariti, poručio je danas sa službenog predstavljanja novi, ali zapravo i nekadašnji trener karlovačkih nogometaša Igor Pamić.

Pamić koji je klub vodio u zlatnim danima njegova uspjeha, u razdoblju od 2007. do 2011. godine i u vremenu prvoligaške povijesti, rekao je danas da ga za Karlovac vežu krasna sjećanja, a istoj, uspješnoj priči nada se i sad.

-Žao mi je što je moj prošli boravak u klubu onako završio, možda sam bio nagliji nego što je trebalo, mžda i klub, vjerujem da tadašnji predsjednik Turković nije želio loše klubu već je imao loše suflere, rekao je Pamić.

No, danas je 2021. godina i Pamić drugi put dolazi za kormilo momčadi za koju misli da je u dosta lošem psihološkom, stanju. – Tek sam stigao, teško mi je komentirati zatečene igrače, ima tu dosta kvalitete, rekao je Pamić. Može jedino obećati da će momčad iz dana u dan izgledati sve bolje, no ne može obećati da će u subotu pobijediti u gostima, osobito nakkon toga što su bila četiri loša gostovanja.

Napomenuo je da želi vrh tablice, a predsjednik kluba Matija Furač uz zahvalu dosadašnjem treneru Sretenu Ćuku, kazao je da je “negdje nešto zapelo” i da se nešto moralo poduzeti.

Pročitajte i ovo

VRH VRHOVA

FOTO: Lutke osvojile Karlovac u prekrasnoj povorci, ovo je sjajno