Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  19C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  19C° Ozalj

 • weather-image

  18C° Slunj

Karlovac Sport Podijeli

‘Žapci’ pali u produžecima

U susretu punom preokreta ‘žapci’ su poveli s 2:0. Nakon toga slijedi razdoblje slabije igre, kojeg koriste ‘Yetiji’ i preokreću na 4:2. No, ‘žapci’ ponovo ubacuju u veću brzinu i okreću na 5:4, ali minutu prije kraja primaju pogodak i susret odlazi u produžetke, u kojem ‘Yetiji’ postižu pogodak vrijedan pobjede. Kapetan ‘Karlovca’ Boris Simić […]

U susretu punom preokreta ‘žapci’ su poveli s 2:0. Nakon toga slijedi razdoblje slabije igre, kojeg koriste ‘Yetiji’ i preokreću na 4:2. No, ‘žapci’ ponovo ubacuju u veću brzinu i okreću na 5:4, ali minutu prije kraja primaju pogodak i susret odlazi u produžetke, u kojem ‘Yetiji’ postižu pogodak vrijedan pobjede.

Kapetan ‘Karlovca’ Boris Simić nakon utakmice je izjavio:
– Iznimno sam zadovoljan našim nastupom. Ne smijemo zaboraviti da smo od ovog tima još prije godinu dana gubili sa po nekoliko golova razlike, a danas smo imali priliku čak i pobijediti. Najvažnije je da smo se pokazli kao pravi tim, a osim poslovično dobrih Ekarta i Šegavića, ovaj puta moram istaknuti i golmana Marka Pletikosića, koji nas je svojim obranama stalno držao u igri.

Sljedeću utakmicu KHL ‘Karlovac’ igra 20. prosinca protiv ekipe ‘Bee tima’, što je praktički kvalifikacijska utakmica za prvu grupu doigravanja.

Za KHL ‘Karlovac’ nastupili su: Marko Pletikosić, Igor Pavlaković, Matija Ratkaj, Renato Bukovac, Ozren Šegavić (2+2), Ivan Kovačević (0+2), Vanja Gvozdić, Marko Ekart (3+0) i Boris Simić.

Pročitajte i ovo

SJEĆANJE NA TURANJ

Obilježena 31. godišnjica napada na Karlovac: Na današnji dan izgubljeni su prvi prijatelji i suborci na ratištu