Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  11C° Karlovac

 • weather-image

  11C° Duga Resa

 • weather-image

  11C° Ogulin

 • weather-image

  11C° Ozalj

 • weather-image

  11C° Slunj

Karlovac Sport Podijeli

‘Žapci’ slavili i na ledu i za zelenim stolom

Pogotke za ‘Žapce’ postigli su Ekart, Šegavić, Brckan i Ratkaj. Nakon 3. kola, ekipa ‘Karlovca’ zauzima 5. mjesto na ljestvici s 2 pobjede i 1 potazom. Važno je napomenuti da se ‘Žapci’ nisu žalili na igranje neregistriranog igrača, već je utakmicu poništio organizator. Karlovačkim je igračima bilo stalo do pobjede na ledu, s obrazloženjem da su […]

Pogotke za ‘Žapce’ postigli su Ekart, Šegavić, Brckan i Ratkaj. Nakon 3. kola, ekipa ‘Karlovca’ zauzima 5. mjesto na ljestvici s 2 pobjede i 1 potazom.

Važno je napomenuti da se ‘Žapci’ nisu žalili na igranje neregistriranog igrača, već je utakmicu poništio organizator. Karlovačkim je igračima bilo stalo do pobjede na ledu, s obrazloženjem da su administrativni bodovi ionako prolaznog karaktera, dok se pobjede pamte.

Kapetan Karlovčana Boris Simić nakon utakmice je kazao:
– Bila je ovo sigurno najdinamičnija i na samom početku najneizvjesna utakmica ‘Žabaca’ u Mariboru do sada. Tek što smo stali na led, već je rezultat bio 3:0, a zatim i 4:1 za domaću momčad. Gubili smo, izjednačili, vodili, opet gubili pa stizali i prestigli rezultat, ali niti u jednom momentu nismo se predali. Utakmica je bila dinamična i puna preokreta, ali bez incidenata. I ovaj puta vjerovali smo u sebe, a i ljetne pripreme, kao i akumulirano iskustvo prijašnjih godina, došlo je do izražaja. Čini se da nas je protivnik opet podcijenio, no to nas manje interesira. Linije funkcioniraju dobro i za desetak godina, kad se u Karlovcu izgradi dvorana za hokej, imat ćemo stabilnu momčad koja će se moći ravnopravno natjecati u rangu sa ostalim momčadima u Hrvatskoj.

Pročitajte i ovo

OGRANIČENO

Karlovačka dvorana otvara vrata ovog vikenda, naravno uz mjere