Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  8C° Karlovac

 • weather-image

  8C° Duga Resa

 • weather-image

  10C° Ogulin

 • weather-image

  9C° Ozalj

 • weather-image

  8C° Slunj

Karlovac TKO ČEKA... Podijeli

Započela gradnja novog parkirališta u Grabriku

Nakon 33 godine od useljenja u Krešimirovoj ulici u Grabriku uređuje se parkiralište sa novih 70 mjesta, nakon toga bit će uređeno i u Trpimirovoj

Od useljenja 1986. stanari zgrade u Krešimirovoj ulici u Grabriku čekali su, a sada konačno i dočekali uređenje parkirališta i okoliša iza zgrade na broju 2 i 2a.

Umjesto blata i prašine sada će imati 70 parkirnih mjesta te još dodatnih 36 u Trpimirovoj ulici uz nogostup i biciklističke staze te javnu rasvjetu i oborinsku odvodnju. Sveukupno Grad Karlovac u ovaj projekt ulaže 1,4 milijuna kuna.

Stanari, njih 78, kaže njihova predstavnica Danica Benkek, su oduševljeni.

-Konačno se uređuje parkiralište koje jako manjka. Bilo je blata, vode, prašine i nedostatak parkirališta u Grabriku je i inače prisutan. Svi to pozdravljaju.

A kad se već radi stanari očekuju da će biti uređen i mali prilazni dio s južne strane.- S Gradom ćemo izdogovarati prilaz zgradi s južne strane sa parkirališta i pješačko – biciklističke staze. To je dio uz zgradu i parcela je u vlasništvu suvlasnika, ali nadamo se pomoći i razumijevanju Grada da uredimo cjelovito tu cijelu južnu stranu tim više što imamo sada i novi objekt koji će doprinijeti cjelovitom uređenju ovoga dijela iza zgrade, dodala je Benkek.

– Za sva eventualna pitanja, komentare i želje da se neki dijelovi  dopune i dorade, u okviru mogućnosti Grad Karlovac će sigurno reagirati, dodao je dogradonačelnik Ivan Mrzljak.

Pročitajte i ovo

ISPRAVAK

Ravnateljica Medicinske: Niti jedan nastavnik nije u samoizolaciji