Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  17C° Karlovac

 • weather-image

  17C° Duga Resa

 • weather-image

  16C° Ogulin

 • weather-image

  18C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Sport MALI NOGOMET Podijeli

Započele prijave za 51. karlovački malonogometni turnir, početak natjecanja 16. prosinca

Ove godine neće biti zasebnih turnira registriranih klubova Karlovačke županije te gradskih četvrti i mjesnih odbora.

KARLOVAC – Ovogodišnje 51. izdanje tradicionalnog karlovačkog malonogometnog turnira trebalo bi početi 16. prosinca.

Organizatori turnira, Nogometni savez Karlovačke županije i tvrtka Mladost, započeli su sa zaprimanjem prijava, koje će trajati do 12. prosinca, a dan kasnije u 18 sati u Sportskoj dvorani održat će se izvlačenje skupina. Turnir će se, kao i prošle godine, igrati u tri konkurencije: seniorskoj, ženskoj i veteranskoj. Kotizacija za seniorske je 500, za veteranske 400 kuna, dok je za ženske ekipe besplatna. Organizatori su zadržali isti sustav natjecanja – prva faza igrat će se po skupinama, a nakon toga tzv. nokaut sustavom.

Prijave se zaprimaju na telefon/faks 047 615-520 i nogometni.savez@ka.t-com.hr, a sve dodatne informacije mogu se dobiti na www.nskz.hr te mobitele 099 7855-297 i 099 8855-766.

Novost ove godine je da neće biti zasebnih turnira registriranih klubova Nogometnog saveza Karlovačke županije i turnira gradskih četvrti i mjesnih odbora. Podsjetimo, prethodnih godina ti turniri prethodili su glavnom, a najbolje ekipe iz tih turnira stekle su pravo nastupa u glavnom turniru. Ekipe registriranih klubova te gradskih četvrti i mjesnih odbora, koje se ove godine prijave za turnir, bit će odmah ubačene u ždrijeb glavnog turnira pa ove godine više nećemo imati pobjednike spomenuta dva predturnira. Također, ove se godine ekipe gradskih četvrti i mjesnih odbora mogu prijaviti iz svih gradova i općina Karlovačke županije, a ne samo, kao lani, iz grada Karlovca.

Najbolje ekipe i ove godine očekuje bogat nagradni fond, a gledatelje s kupljenim ulaznicama svakodnevne vrijedne tombole.

Pročitajte i ovo

NOGOMET

Vodećem Ogulinu bod u Malom Erjavcu, Vatrogasac u derbiju kola deklasirao Slunjane