Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  6C° Karlovac

 • weather-image

  6C° Duga Resa

 • weather-image

  5C° Ogulin

 • weather-image

  7C° Ozalj

 • weather-image

  5C° Slunj

Sport GIMNASTIKA Podijeli

Započeo Sokolov tradicionalni Ljetni gimnastički kamp u Selcu

Prva grupa sportaša boravit će u njemu do 1. kolovoza.

Uz potporu Gimnastičkog saveza Karlovačke županije i u suradnji s Hostelom Selce, jučer je započeo ovogodišnji tradicionalni Ljetni gimnastički kamp u Selcu u organizaciji karlovačkog Sokola.

Prva skupina sportaša boravit će u kampu do 1. kolovoza, a trenirat će oko stotinu gimnastičarki i gimnastičara iz Slovenije, Austrije, Mađarske i Hrvatske. Organizirana su do tri treninga dnevno u ljetnoj dvorani (igralište pod šatorom) opremljenoj setom standardnih sprava i raznih trenažnih pomagala, kao i društveni program s organiziranim večernjim aktivnostima poput igara bez granica, plesa, talent showa, graničara i izleta brodom.

Dobrodošlicu prvoj skupini gimnastičarki i gimnastičara poželio je prof. Ivan Janković, predsjednik Sokola. Zahvalio im se na dolasku, pogotovo onima koji to čine već dugi niz godina. Direktor Hostela Selce Dario Smojver kazao je kako u brojnim prigodama ističe ovaj gimnastički kamp kao primjer uzorne sportske organizacije i dobro vođenog trenažnog procesa, a okupljene je pozdravio i predsjednik Gimnastičkog saveza Karlovačke županije Željko Šančić, jedan od inicijatora kampa, iskazavši zadovoljstvo što se u njegovu realizaciju i organizaciju uključuju nove mlade generacije, koje svojom kreacijom unose živost i doprinose daljnjem razvoju gimnastike i sporta u cjelini.

Pročitajte i ovo

TAEKWONDO

Oscar Kovačić iz karlovačke Prane zlatni na 42. Belgian Openu u Lommelu