Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  12C° Karlovac

 • weather-image

  12C° Duga Resa

 • weather-image

  12C° Ogulin

 • weather-image

  11C° Ozalj

 • weather-image

  12C° Slunj

Karlovac SNIMA SE FILM Podijeli

Zbog “Divljaka” u nedjelju povremeni prekidi prometa od Kupčine do Šišljavića

Karlovački redatelj Dario Lonjak snima svoj dugometražni prvijenac “Divljaci”, a filmski set iz Pisarovine u nedjelju seli na D36

Zbog snimanja filma “Divljaci”, koje je prije nekoliko dana počelo u Pisarovini, ove nedjelje će povremeno, ali tijekom cijeloga dana, dolaziti do zatvaranja ceste od Donje Kupčine do Šišljavića.

Redatelj filma je Karlovčanin Dario Lonjak kojemu je ovo dugometražni prvijenac. Lonjak je i scenarist, a radnja filma prati sitne hrvatske kriminalce koji se nađu na granici između Hrvatske i BiH i spletom okolnosti, nakon neuspjele pljačke, završe u kampu islamskih terorista pokraj Bihaća.

Pisarovina glumi granični prijelaz, a što će glumiti državna cesta D36 od Kupčine do Šišljavića za sad nije poznato. Tek, promet će se povremeno od 8 do 19 sati u nedjelju zatvarati na po 10-ak minuta.

– Prekidi prometa će prema suglasnosti Hrvatskih Cesta trajati do najviše 10 minuta, a koordinirat će ih policijski službenici PU Karlovačke u suradnji s prometnim redarima produkcijske kuće Alka film. Stanovnicima zahvaljujemo na razumijevanju.

Pročitajte i ovo

OGRANIČENO

Karlovačka dvorana otvara vrata ovog vikenda, naravno uz mjere