Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  -0C° Ogulin

 • weather-image

  0C° Ozalj

 • weather-image

  0C° Slunj

Domaća navijačka skupina Torcida, smještena na sjevernoj tribini stadiona, zapalila je od 27. do 30. minute dvije bljeskalice i petnaest baklji pa potom još 35 baklji u drugom poluvremenu, piše u priopćenju Torcida pjevala 'šugava Rijeko', Hajduku kazna od 11 tisuća €! Plenković i Zelenski su se zagrlili, rukovali i razmijenili nekoliko riječi u Bruxellesu na samitu čelnika EU. Održat će i bilateralni sastanak. Ovo je prvi put od ruske invazije da ukrajinski čelnik u Bruxellesu VIDEO Plenković srdačno zagrlio Zelenskog u Bruxellesu, kratko su popričali. U planu i sastanak Transrodni par iz južne indijske države Kerala dočekao je bebu sa suzama radosnicama. Zija Paval kazala je da je njena partnerica Zahad rodila bebu carskim rezom. Podijelila je tu vijest na Instagramu, uz fotografiju ruke bebe, koja je rođena skoro mjesec dana ranije. Kaže kako se Zahad i beba, čije ime i spol nisu otkrili, osjećaju dobro. Kazali su da im se rođenjem djeteta ostvario dugogodišnji san. Par je pauzirao hormonsku terapiju tokom trudnoće, koju Zahad planira nastaviti za dva mjeseca. Par iz Indije koji je pauzirao tranziciju u drugi spol dobio je bebu: 'Ostvarenje našeg sna' Kako je potvrđeno za Dnevni Avaz iz MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona, jedan od sudskih policajaca se, dok su lovili bjegunca, poskliznuo s litice prema obali. Ekipa Hitne pomoći odvela ga je u bolnicu. Drama u Mostaru: Pobjegao sa suda i skočio u Neretvu, jedan policajac teže ozlijeđen u potjeri

Županija OBILAZAK Podijeli

Zbog klizišta u Dubravcima zabrana za teretna vozila ukupne mase veće od 20 tona

Starom cestom prema Rijeci već dugo vremena “tutnjaju” teški kamioni

Ovih dana na snazi su nove zabrane prometovanja na potezu od Duge Rese prema staroj državnoj cesti u smjeri Rijeke i mjestu Dubravci, a sve zbog klizišta u ovom mjestu. 

Netom postavljeni znakovi donose zabranu prometovanja vozilima ukupne mase veće od 20 tona i širine veće od 2,6 metara, a postavljeni su na ulazu i izlazu iz Duge Rese i jasno daju do znanja da treba ići obilaznim putem.

Ne treba to čuditi kad se zna da ovako teška teretna vozila dodatno narušavaju stanje na prometnici koju bi Hrvatske ceste trebale sanirati u  što skorijem roku. Podsjetimo, cesta je pukla nakon potresa 29. prosinca no to je bio tek početak kraja propadanja prometnice koja već duže vremena jednostavno “tone”.

Pročitajte i ovo

SUKOB INTERESA?

Prostor u Sportskoj dvorani unajmio veslački klub čiji je predsjednik ujedno i zaposlenik Mladosti, direktor Uđbinac tvrdi da je sve transparentno, ali…