Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  16C° Karlovac

 • weather-image

  16C° Duga Resa

 • weather-image

  17C° Ogulin

 • weather-image

  17C° Ozalj

 • weather-image

  16C° Slunj

Život KARLOVAC OPET U FILMU Podijeli

Željeznički kolodvor u Karlovcu “glumi” u filmu “Po tamburi”

Radi se o komediji o tamburašima

Film “Po tamburi” redatelja i scenarista Stanislava Tomića te scenarista i direktora fotografije Maria Krce snima se od jučer na Željezničkom kolodvoru u Karlovcu.

Na stranicama HAVC-a kažu da je to “suluda komedija koja prati članove tamburaškog sastava Aveti Ravnice u bijegu za život, nakon što su lažno optuženi da su ukrali zlatni kulen, glavnu nagradu jubilarnog 50. tamburaškog natjecanja u Požegi, te se diljem Slavonije suočavaju sa brojnim osebujnim suparničkim tamburaškim sastavima, policijom, gostima romske svadbe i televizijskim voditeljem Brankom Uvodićem“.

Film se snima u Slavoniji i okolici Zagreba, što je Karlovac, te dijelovima Makedonije. Završetak snimanja očekuje se krajem studenog. U Karlovcu pak snimanje završava već danas.

Glumačka postava je internacionalna, pa su tako glavne likove utjelovili Andrei Miercure, Primož Petkovšek, Momčilo Otašević, Hrvoje Barišić i Neven Aljinović Tot. Ostale likove utjelovili su osebujni karakterni glumci poput Tijane Pečenčić, Stjepana Perića, Nikole Koje, Ane Maras, Hristine Popović, Mirana Kurspahića, Alena Liverića i Damira Martinovića Mrleta, kao i već spomenuti čuveni televizijski voditelj, Branko Uvodić.

Pročitajte i ovo

NIJE DOBRO

Još 20 novooboljelih u Karlovcu. Većina povezana s crkvenim zborom