Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  -0C° Ogulin

 • weather-image

  0C° Ozalj

 • weather-image

  0C° Slunj

Karlovac ZA SVETOG NIKOLU Podijeli

Željko Magličić donirao Zvončićima bluetooth zvučnik: “Od mladih dana naučio sam značenje humanog djela”

Uz to, na stolu se za dječicu našao i slatki paketić jer, ipak je Sveti Nikola

Baš na sam blagdan Svetog Nikole, “naš” Željko Magličić odlučio je Udruzi Zvončić iz Karlovca donirati veliki bluetooth zvučnik koji će im pomoći u daljnjem radu. 

Kako kaže Željko, korisnici Udruge Zvončić njega su podržali kada je imao važne utrke, pa je on u znak zahvalnosti njima donirao jedan veliki bluetooth zvučnik koji će im pomoći u daljnjem radu.

– Još prije 20 godina, kada sam postao član jedne udruge, moj dragi prijatelj Miroslav Stojaković naučio me je što znači donacija i humani rad. Tako da sam ja isto to želio primjeniti, a i nekakav cilj nam je da svake godine donirao udruge, kaže Željko.

Ovaj zvučnik dio je instalacija koja je njima potrebna za bolje shvaćanje i doživljal autizma, a do sada su funkcionirali tako da su opremu posuđivali iz Zagreba, kaže ispred Udruge, Snježana Čop.

Neizmjerno je zahvalna na donaciji, zajedno s djecom i roditeljima, koji će od sada dobivati još bolju uslugu u Zvončićima, koja već ionako puno pomaže djeci s teškoćama u razvoju.

 

L. Grčić

Pročitajte i ovo

SUKOB INTERESA?

Prostor u Sportskoj dvorani unajmio veslački klub čiji je predsjednik ujedno i zaposlenik Mladosti, direktor Uđbinac tvrdi da je sve transparentno, ali…