Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  21C° Karlovac

 • weather-image

  21C° Duga Resa

 • weather-image

  20C° Ogulin

 • weather-image

  22C° Ozalj

 • weather-image

  20C° Slunj

Sport NESPORTSKI Podijeli

Žestoke kazne zbog napada na suca: Trojica nogometaša Šišljavića dobili višemjesečne zabrane igranja

Ristevski dobio 12, Lukić 8, a Lucijanić 6 mjeseci suspenzije. Mogu podnijeti pisane žalbe na odluku u roku 8 dana.

Prekinuta utakmica 18. kola Druge županijske lige u Zvečaju između domaće Mrežnice i Šišljavića, igrana 15. travnja, dobila je svoj epilog: nakon što je registrirana pobjedom Zvečajaca 3:0, disciplinski sudac Nogometnog saveza Karlovačke županije zbog napada na suca Marina Babića, kaznio je trojicu nogometaša gostujuće momčadi višemjesečnim suspenzijama.

Podsjetimo, spomenuta utakmica prekinuta je u 60. minuti kod rezultata 1:0 za Mrežnicu zbog, kako je navedeno u prvim neslužbenim informacijama, napada igrača Šišljavića na glavnog suca utakmice. Nakon što je disciplinski sudac o incidentu zaprimio očitovanja delegata, sudaca, službenih predstavnika obaju klubova i rukovoditelja osiguranja kluba domaćina, utvrdio je da su igrači gostujuće ekipe Danijel Ristevski, Tomislav Lukić i Igor Lucijanić sudjelovali u fizičkom napadu na suca utakmice i izravni krivci za prekid susreta.

Odredbom članka 58. Disciplinskog pravilnika Hrvatskog nogometnog saveza, Ristevski je kažnjen zabranom igranja 12, Lukić 8, a Lucijanić 6 mjeseci. Svoj trojici kazna je počela teći 16. travnja.

Protiv odluke disciplinskog suca NSKŽ-a sva trojica igrača imaju pravo podnijeti žalbe u pisanom obliku Komisiji za žalbe županijskog Saveza u roku 8 dana.

Pogledajte video, a napad od 4 min i 24 sekunde.

Pročitajte i ovo

MAČEVANJE

Antonio Gojak ušao u sastav reprezentacije za Svjetsko seniorsko prvenstvo u Kairu