Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  2C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  4C° Ogulin

 • weather-image

  1C° Ozalj

 • weather-image

  1C° Slunj

Sport STRELJAŠTVO Podijeli

Žetva medalja na Prvenstvu Hrvatske: Dugorešanima četiri naslova i dva srebra, Karlovčanima srebro i dvije bronce

Naslovima državnih prvaka okitio se Tvrtko Vrcić u serijskoj zračnoj pušci kod seniora i mlađih seniora, te ekipa Duge Rese u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji.

Streljački klub Duga Resa osvojio je naslove ekipnih državnih prvaka u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji u gađanju serijskom zračnom puškom, Tvrtko Vrcić okitio se naslovima prvaka Hrvatske u kategorijama seniora i mlađih seniora te doprvaka u kategorijama juniora i mlađih juniora, strijelci Policajca ekipni su državni doprvaci u revolveru, a strijelci Karlovca i Leon Svilić brončani.

U gađanju serijskom zračnom puškom na 10 metara za seniore, na Prvenstvu Hrvatske održanom proteklog vikenda u Zagrebu, Tvrtko Vrcić iz Duge Rese osvojio je naslov državnog prvaka s 376.0 pogođenih krugova, a titulu je uzeo i u kategoriji mlađih seniora, u kojoj je Leon Svilić iz Karlovca izborio brončanu medalju s 352.0 krugova. U istoj disciplini ekipno Duga Resa (Tvrtko Vrcić, Filip Brinski, Perica Obrovac) je postala državni prvak kod seniora s 1092.0 krugova, a Karlovac je bio brončani s 1035.0 krugova.

U istoj disciplini u konkurenciji juniora Vrcić je osvojio srebro s 461.8 krugova, a srebrni je bio i u poretku mlađih juniora. U ekipnom dijeli natjecanja kod juniora Duga Resa (Tvrtko Vrcić, Filip Maletić, Matej Merkaš) je osvojila naslov prvaka s pogođenih 1075.0 krugova

Strijelci karlovačkog Policajca (Vlado Cindrić, Slavko Matanić, Romano Milovac) osvojili su ekipni naslov doprvaka u disciplini 25 metara VK revolver serijski 10+10 hitaca za seniore s pogođenih 548 krugova. U pojedinačnom dijelu iste discipline Vlado Cindrić je bio četvrti. Nadomak medalje bio je i Matanić u disciplini 25 metara pištolj i revolver središnjeg paljenja serijski 15+15 hitaca, također na 4. mjestu.

Pročitajte i ovo

TAEKWONDO

Ivan Klarić okončao nastup na Online Svjetskom prvenstvu u formama u grupnoj fazi