Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  0C° Karlovac

 • weather-image

  -0C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  -0C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Karlovac KAKVART Podijeli

Zgrada mjesnog odbora na Logorištu dobit će novi krov

Zgrada je stara više od stotinu godina

Na zgradi Mjesnog odbora Logorište traju radovi na sanaciji krovišta. Kroz ovogodišnji natječaj KAkvart podržan je projekt zamjene postojećeg krovišta koje je bilo oštećeno i dotrajalo.

– Radovi na sanaciji krovišta kuće našeg Mjesnog odbora od velikog su značaja za nas. Do sada smo preko KAkvart projekta uredili jedan dio unutrašnjeg prostora koji se pokazao kao pun pogodak jer, osim što ga koristimo za potrebe rada Vijeća Mjesnog odbora, veliki interes za korištenje pokazali su i mladi. Vjerujem da kad se radovi privedu kraju da će biti na korist svim mještanima Logorišta. Entuzijazma nam ne nedostaje jer većinu pripremnih radova odradili su naši mještani volonteri te im se ovim putem zahvaljujem. Isto tako zahvala Gradu Karlovcu i partneru na projektu kompaniji Heineken koji su prepoznali važnost ovog projekta i podržali nas u našim nastojanjima da Logorište dobije jedan reprezentativan objekt, istaknula je Anita Štefanac, predsjednica Vijeća MO Logorište.

Kako ističu u Mjesnom odboru, sama zgrada stara je preko 100 godina i mještani Logorišta je smatraju svojom „kulturnom baštinom“.

Pročitajte i ovo

ODBOJKA

Na ‘pogon’ sjajne Jelene Grgić ‘Kelteksice’ napravile veliki preokret i slavile u Splitu