Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -0C° Karlovac

 • weather-image

  -0C° Duga Resa

 • weather-image

  5C° Ogulin

 • weather-image

  -0C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Život ZIMA Podijeli

Zimski uvjeti kroz Gorski kotar i Liku

Zimski su uvjeti na većini cesta u Gorskom kotaru i Lici, uključujući dionice autocesta A1 između Ogulina i Maslenice, A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Bosiljeva 2, staru cestu kroz Gorski kotar između Zdihova i Rijeke (DC3) i državnu cestu DC1 između Zagorja i Knina. Za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama trenutno nema otvorenog […]

Zimski su uvjeti na većini cesta u Gorskom kotaru i Lici, uključujući dionice autocesta A1 između Ogulina i Maslenice, A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i Bosiljeva 2, staru cestu kroz Gorski kotar između Zdihova i Rijeke (DC3) i državnu cestu DC1 između Zagorja i Knina.

Za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama trenutno nema otvorenog cestovnog pravca iz smjera unutrašnjosti prema Dalmaciji i Rijeci ili Istri, i obrnuto.

U Lici i Gorskom kotaru pada snijeg, slab mjestimice u Slavoniji dok su u ostalom dijelu zemlje kolnici mokri i skliski od kiše. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama, održavaju sigurnosni razmak između vozila te ne kreću na put bez zimske opreme.

Pročitajte i ovo

DIGNITAS PROTIV DISKRIMINACIJE

Novaković Matanić: Vrijede li pacijenti u 6 županija manje od onih gdje imaju uređaj za rano otkrivanje raka pluća?