Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -3C° Karlovac

 • weather-image

  -3C° Duga Resa

 • weather-image

  -5C° Ogulin

 • weather-image

  -3C° Ozalj

 • weather-image

  -5C° Slunj

Život NE PROPUSTITE Podijeli

Zlatni centar Lewiko jedini ima svevremenske kolekcije nakita od kojih zastaje dah, popust na vjenčano prstenje od 30% do 1. lipnja

Već 28 godina Zlatni centar Lewiko najbolji je odabir za sve vrste nakita te zaručničkog i vjenčanog prstenja, a odabrala ih je i naša zlatna Sandra Perković.

KARLOVAC – Ništa ne čini ženinu ljepotu toliko misterioznom koliko pravi nakit kojeg nosi. Zlatni centar Lewiko najbolji je izbor za sve one koje se upravo tako žele osjećati – biti posebne, nositi nakit vrhunskog dizajna i kvalitete, a kad se još tome pridoda nevjerojatan popust na vjenčano prstenje od 30% do 1. lipnja, odredište mora biti upravo ova zlatarnica.

Već 28 godina Lewiko je mjesto na kojem se mogu pronaći najnovije kolekcije nakita te zaručničkog i vjenčanog prstenja. Njihovi modeli ostavljaju bez daha, oduševljavaju izgledom koji u sebi sadrži klasičnu, svevremensku notu te moderan dizajn, pa zato ne treba čuditi što upravo taj nakit bira i naša vrhunska sportašica Sandra Perković. Sandra je postala zaštitno lice Lewika, a kao uspješnu sportašicu, koja uvijek teži najboljem, upravo ju je Lewiko oduševio i to na prvu.

– Predan rad, kvaliteta, posvećnost poslu i težnja za biti najbolji – otkriva Sandra što je to što ju u Lewiku ‘obara’ s nogu. A kad se tome pridoda i da, poput svake žene, i ona sama voli savršen nakit, osobito dijamante, onda je to još jedan razlog zašto kupovati u Lewiku.

Nevjerojatno fantastične kolekcije ogrlica i prstenja s dijamantima nešto su što će na sebi poželjeti svaka pripadnica ljepšeg spola, a kad se zna da su upravo dijamanti ‘najbolji ženini prijatelji’, onda je jasno zašto ovakve prijatelje treba potražiti u Lewiku. Shine on Time naziv je njihove najnovije kolekcije, koja ističe vrijednost dijamanata koji svakom komadu nakita daje upravo ono nešto za čim svaka žena žudi – suptilnost, stil i osobnost. Lewikova ponuda nakita s dragim kamenjem ona je vrijednost koju si moramo priuštiti danas, a onda je sa srcem pokloniti i našim kćerima i unukama kao zalog svevremenske kvalitete koju upravo Lewiko posjeduje.

Lewiko predano radi i na fantastičnim kolekcijama zaručničkog i vjenčanog prstenja pa stoga ne čudi što brojni zaručnici i mladenci kao svoju prvu i jedinu zlatarnicu za odabir prstenja za život odabiru upravo nas.

A da ne biste pomislili da je naše vjenčano prstenje nedostupno, za vas imamo sjajnu vijest. Zlatni centar Lewiko produžio je sajamski popust na vjenčano prstenje od 30% do 1. lipnja! Ako ste bili u veljači na Sajmu vjenčanja u Areni Zagreb i imate katalog s popustom, dođite u Zlatni centar Lewiko i ostvarite 30% popusta na vjenčano prstenje.

Nakon što smo prebrodili vrijeme karantene i #ostanidoma, život nam se svima vraća u normalu. Sandra Perković vraća se svojim treninzima i obožavanju našeg nakita kojeg će nositi u svakoj prigodi, a vi, dragi naši, dođite ponovno u naš Zlatni centar. Čekamo vas s nikad ljepšom i povoljnijom ponudom nakita.

(sponzorirani članak)

Pročitajte i ovo

TAKO I TREBA

Gospođa Zoretić već desetljeće pomaže sv. Nikoli nositi darove u Centar za odgoj i obrazovanje