Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  5C° Karlovac

 • weather-image

  5C° Duga Resa

 • weather-image

  4C° Ogulin

 • weather-image

  5C° Ozalj

 • weather-image

  4C° Slunj

Život DOLAZE BLAGDANI Podijeli

Zlatni centar Lewiko – prva misao svima koji žele kupiti kvalitetan nakit za bilo koju prigodu

Lewiko je proširio svoj asortiman pa, osim prstenja, zaručničkih i mladenačkih, ima i satove, upaljače, te maštoviti nakit iz vlastite proizvodnje.

Zlatni centar Lewiko već više od četvrt stoljeća prva je misao svima koji žele kupiti kvalitetan nakit – bilo koje vrste i za bilo koju prigodu.

Smješteni u karlovačkom Pothodniku, proširili su svoj asortiman pa, osim prstenja, zaručničkih i mladenačkih, imaju i satove, upaljače, maštoviti nakit iz vlastite proizvodnje, a za sve je osiguran servis i popravci.

Zlatni centar Lewiko spremno dočekuje vrijeme darivanja. U ponudi ima vrhunske upaljače kao poklon s posvetom, uz neograničene mogućnosti graviranja po vašim željama, te satove za najmlađe, za juniore i seniore, za žene i muškarce – sve u ekskluzivnom pakiranju, uz mogućnost personalizirane posvete. Uvijek u korak s vremenom, Lewiko je pun nakita za mlade od čelika, kaučuka i drugih materijala. A za one koji misle na budućnost i ulažu u najpostojaniju valutu, u ponudi je investicijsko zlato.

Tradicija, kvaliteta, beskonačan izbor svih artikala, educirano i ljubazno osoblje, razlog su više za posjet Lewiku, koji je prva misao kad se radi o nakitu, satovima, poklonima. U svim vašim najsretnijim trenucima, dodatnu sreću čini i donosi Zlatni centar Lewiko.

Poslovnice Lewika potražite u Pothodniku u Karlovcu i u Vlaškoj 64 u Zagrebu.

(sponzorirana objava)

Pročitajte i ovo

TEMA NOGOSTUP

Karlovački SDP oštro po gradskom sustavu: Ekipa iz Grada ne zna raspolagati novcem, a stanovnike Hrnetića smatraju građanima drugog reda