Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  4C° Karlovac

 • weather-image

  4C° Duga Resa

 • weather-image

  8C° Ogulin

 • weather-image

  5C° Ozalj

 • weather-image

  2C° Slunj

Karlovac Život Podijeli

Zola i Erik u slikovnici za najmlađe

Već 8 godina slijepi članovi udruge i njihovi psi vodiči odlaze u vrtiće kako bi djecu učili o slijepim osobama. A sve to da se u njihove grupe integriraju slijepi i slabovidni mališani. Slikovnica je bila normalan slijed svih tih događaja, kazao je tajnik udruge i idejni začetnik cijelog projekta Mirsad Bećirović. Slikovnica na djeci pristupačan način objašnjava čemu služe […]

Već 8 godina slijepi članovi udruge i njihovi psi vodiči odlaze u vrtiće kako bi djecu učili o slijepim osobama. A sve to da se u njihove grupe integriraju slijepi i slabovidni mališani. Slikovnica je bila normalan slijed svih tih događaja, kazao je tajnik udruge i idejni začetnik cijelog projekta Mirsad Bećirović. Slikovnica na djeci pristupačan način objašnjava čemu služe psi vodiči slijepih, a u posebnom dijelu djeca će glavne likove priče moći obojati kako žele.

Slikovnica će biti promovirana sutra, a u udruzi vjeruju da će, osim u karlovačkim vrtićima, svoje mjesto naći i u svim predškolskim ustanovama u državi.

Pročitajte i ovo

TURANJ

Božić na Turnju uz darivanje, molitvu, pjesmu i druženje