Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  20C° Karlovac

 • weather-image

  20C° Duga Resa

 • weather-image

  21C° Ogulin

 • weather-image

  21C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Karlovac NAGRADE Podijeli

Zorin domu 4 nominacije za “Nagradu hrvatskoga glumišta”

Nominirani su Petra Cicvarić u dvije kategorije, Filip Eldan i Irena Kraljić

Karlovački Zorin dom i njegovi glumci te predstave nominirani su u četiri kategorije za ovogodišnju Nagradu hrvatskoga glumišta.

Filip Eldan za uloge Felixa, Srećka i blagajnika u predstavi “U potrazi za slovom „R“” Petre Cicvarić u režiji Peđe Gvozdića i produkciji Kazališta „Zorin dom“ Karlovac u kategoriji za najbolju mušku ulogu.

U kategoriji za najbolju lutkarsku predstavu ili predstavu za djecu i mlade “U potrazi za slovom „R“” Petre Cicvarić u režiji Peđe Gvozdića i produkciji Gradskog kazališta „Zorin dom“ Karlovac.

Za najbolja glumačka ostvarenja u lutkarskim predstavama ili predstavama za djecu i mlade i žensku ulogu Petra Cicvarić za uloge Suzane i Dore u predstavi “U potrazi za slovom „R“” Petre Cicvarić u režiji Peđe Gvozdića i produkciji Gradskog kazališta „Zorin dom“ Karlovac;

U kategoriji scenografije Irena Kraljić u dramskoj predstavi „Snježna kraljica“ Hansa Christiana Andersena u režiji Paola Tišljarića i produkciji Gradskog kazalište Trešnja iz Zagreba te u predstavi „U potrazi za slovom „R““ Petre Cicvarić u režiji Peđe Gvozdića i produkciji Gradskog kazališta „Zorin dom“ Karlovac.

Dodjela nagrade održat će se 24. studenog 2018. godine u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu s početkom u 21.00 sat.

Pročitajte i ovo

U Karlovcu još jedna pozitivna osoba