Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  0C° Karlovac

 • weather-image

  0C° Duga Resa

 • weather-image

  -1C° Ogulin

 • weather-image

  -0C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Sport NOGOMET Podijeli

Županijske lige počinju 26. kolovoza, sezona starta tjedan dana ranije utakmicama 1. kola županijskog Kupa

U 1. kolu nove sezone Prve županijske lige sastat će se Ogulin – Josipdol, Korana – Ilovac, Zrinski Ozalj – Slunj, Duga Resa 1929 – Croatia ’78 i Vojnić ’95 – Dobra (Sveti Petar).

KARLOVAC – U prostorijama Nogometnog saveza Karlovačke županije jučer je održan Plenum klubova Prve i Druge županijske lige na kojem su izvučeni natjecateljski brojevi za novu sezonu, a danas su određeni i parovi 1. kola županijskog Kupa.

Prvenstvo u županijskim ligama počinje u nedjelju, 26. kolovoza. U 1. kolu Prve županijske lige sastat će se Ogulin – Josipdol, Korana – Ilovac, Zrinski Ozalj – Slunj, Duga Resa 1929 – Croatia ’78 i Vojnić ’95 – Dobra (Sveti Petar). Igrat će se ukupno 27 kola trokružnim sustavom natjecanja, kao i prošle sezone. U 1. kolu Druge županijske lige, koja će u novoj sezoni imati 15 klubova, igrat će Vrlovka – Vatrogasac, Kupa – Mladost (Rečica), Frankopan – Mladost (Zagorje Ogulinsko), Cetingrad – Petrova Gora, Mrežnica – VOŠK, Oštarije – Draganić i Dobra (Novigrad) – Šišljavić, a slobodan će biti Krnjak Barilović.

Sezona na županijskim travnjacima, kao i obično, bit će otvorena utakmicama 1. kola Kupa za područje Nogometnog saveza Karlovačke županije, koje će se igrati u nedjelju, 19. kolovoza. Ždrijeb je odlučio da će na startu nove sezone kup-natjecanja igrati Vojnić ’95 – Petrova Gora, Cetingrad – Krnjak Barilović, Dobra (Sveti Petar) – Mladost (Zagorje Ogulinsko), Josipdol – Oštarije, Mladost (Rečica) – Šišljavić, Dobra (Novigrad) – Vrlovka, Mrežnica – VOŠK, Vatrogasac – Draganić, Frankopan – Kupa i Ilovac – Croatia ’78, a u drugoj rundi pobjednicima će se priključiti Karlovac 1919, Duga Resa 1929, Ogulin, Slunj, Korana i Zrinski Ozalj.

Pročitajte i ovo

RUKOMET

‘Školarke’ u prvoj pripremnoj utakmici uvjerljivo poražene od Udarnika, odigrale bolje nego što to rezultat sugerira