Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  20C° Karlovac

 • weather-image

  19C° Duga Resa

 • weather-image

  18C° Ogulin

 • weather-image

  20C° Ozalj

 • weather-image

  19C° Slunj

Sport NOGOMET Podijeli

Županijski kup: Dobra (Novigrad) i Mrežnica prokockale vodstva pa prošle dalje nakon jedanaesteraca

Cetingrad i Vojnić ’95 preokretima u Vojniću i Mostanju slavili nad Petrovom Gorom i Barilovićem.

Cetingrad, Vojnić ’95, Dobra iz Svetog Petra, novigradska Dobra, Mrežnica, Mladost iz Rečice, Croatia ’78 i Vatrogasac plasirali su se danas u 2. kolo Kupa za područje Nogometnog saveza Karlovačke županije.

Najuzbudljivije je bilo u Oštarijama i Zvečaju, gdje su o pobjednicima odlučili jedanaesterci. U Oštarijama je novigradska Dobra vodila 2:0, a domaćin uspio poravnati na 2:2 i odvesti susret u raspucavanje. Međutim, momčad iz Novigrada na Dobri bila je preciznija s bijele točke i slavila rezultatom 5:3. U Zvečaju su gledatelji vidjeli ‘ludu’ utakmicu punu preokreta. Plaški je poveo 2:0, a Mrežnica do poluvremena preokrenula na 5:2. Međutim, gosti su u nastavku s tri pogotka poravnali na 5:5 i odveli dvoboj u raspucavanje jedanaesteraca, u kojem je Mrežnica na koncu pobijedila rezultatom 8:7.

U Vojniću je Petrova Gora povela, ali je Cetingrad preokrenuo i prošao dalje s 2:1, a isti scenarij dogodio se u Mostanju, gdje je domaći Barilović poveo, a Vojnić ’95 preokrenuo na konačnih 2:1. Dobra je u Svetom Petru glatko nadigrala VOŠK sa 4:1, Mladost je u Rečici s 2:0 bila bolja od Frankopana, a najuvjerljivija je bila Croatia ’78, koja je u Žakanju pobijedila Draganić sa čak 7:1. Vatrogasac je u 2. kolo prošao s 3:0 bez borbe jer je Vrlovka predala susret koji se trebao igrati u Kamanju.

Odgođen je dvoboj u Donjem Mekušju između Kupe i Šišljavića.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

DUGA RESA TRAĐEDI

“Običan sam i takav ću ostat’. Susedi me više prate, a za inspiraciju treba proć’ na plac””