Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  1C° Karlovac

 • weather-image

  1C° Duga Resa

 • weather-image

  -0C° Ogulin

 • weather-image

  0C° Ozalj

 • weather-image

  0C° Slunj

Sport NOGOMET Podijeli

Županijski Kup: Petrova Gora izbacila Vojnić ’95, Šišljavić ‘protutnjao’ Rečicom

U ostalim dvobojima 1. kola odigranima jučer i danas postignuti su relativno očekivani rezultati.

KARLOVAC – U jučerašnjim i današnjim utakmicama 1. kola Kupa za područje Nogometnog saveza Karlovačke županije Petrova Gora je u lokalnom derbiju izbacila Vojnić ’95, Šišljavić je u Rečici ‘pregazio’ domaćina, a u ostalim dvobojima ubilježeni su relativno očekivani rezultati.

U lokalnom derbiju u Vojniću županijski prvoligaš Vojnić ’95 i drugoligaš Petrova Gora nakon 90 minuta odigrali su bez pogodaka, a u izvođenju jedanaesteraca spretniji su bili igrači Petrove Gore i rezultatom 7:6 prošli u daljnje natjecanje.

U ogledu u Rečici Šišljavić je sa čak 7:0 nadigrao domaću Mladost, a u ostalim susretima postignuti su relativno očekivani rezultati. Dobra je u Svetom Petru s 3:0 pobijedila Mladost iz Zagorja Ogulinskog, Vatrogasac je u Gornjem Mekušju s 2:0 slavio nad Draganićem, istim je rezultatom Josipdol na svom terenu bio bolji od Oštarija, Cetingrad je s 2:1 pobijedio Krnjaka Barilovića, Mrežnica je u Zvečaju s glatkih 4:0 nadigrala VOŠK, Dobra je u Novigradu s 5:2 bila bolja od Vrlovke, a Kupa je u Brežanima s 3:0 nadigrala Frankopana.

Ilovac i Croatia ’78 igraju u srijedu, 22. kolovoza, a u 1. kolu slobodni su bili Karlovac 1919, Ogulin, Duga Resa 1929, Slunj, Zrinski Ozalj i Korana.

Pročitajte i ovo

RUKOMET

‘Školarke’ u prvoj pripremnoj utakmici uvjerljivo poražene od Udarnika, odigrale bolje nego što to rezultat sugerira