Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -0C° Karlovac

 • weather-image

  -1C° Duga Resa

 • weather-image

  1C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -3C° Slunj

Županija POD JEDNIM KROVOM Podijeli

Županijski odjeli za zdravstvo, reviziju i dio Ureda župana uskoro u prizemlju Vranyczanyjeve 2

Trenutno se ruši, probija i demontira kako bi se dobilo funkcionalni prostor za rad

Karlovačka županija intenzivno uređuje prizemlje svoje zgrade u Vranyczanyjevoj 2. U nedavno oslobođenih 410 četvornih metara prostora smjestit će se Upravni odjel za zdravstvo, Unutarnju reviziju i dio Ureda župana.

Dio tih odjela jooš uvijek se nalazi u istoj ulici na broju 6 odnosno zgradi u vlasništvu Srpske pravoslavne crkve za koju Županija plaća najam. Drugi dio odjela je na broju 4, a od tamo će službenike seliti kako bi se oslobodio prostor za preuzimanje bivših djelatnika Ureda državne uprave i kompletiranje upravnih odjela za gospodarstvo i za prosvjetu

A u Vranyczanyjevoj 2 trenutno se ruši, probija i demontira naknadno zidane i nenosive zidove kako bi se prostor pretvorilo u funkcionalni prostor za rad. Bit će izvedene nove elektroinstalacije i uvedena nova računalna i telekomunikacijska mreža. Radovi su vrijedni pola milijuna kuna i u skladu su konzervatorskim uvjetima. Naime, osim što se nalazi u povijesnoj zoni grada Karlovca, uskoro bi zgrada županije trebala i sama, pojedinačno biti proglašena zaštićenim kulturnim dobrom.

Pročitajte i ovo

ZA BOLJU SKRB

Cetingrad će u veljači dobiti svoju prvu ljekarnu