Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  -0C° Karlovac

 • weather-image

  -0C° Duga Resa

 • weather-image

  -2C° Ogulin

 • weather-image

  -1C° Ozalj

 • weather-image

  -1C° Slunj

Sport TAEKWONDO Podijeli

Županijskim tekvandoistima 23 medalje u Podsusedu i Svetom Ivanu Zelini

Na 13. Feniks Budo Sport kupu, prvom kriterijskom turniru za juniorsku reprezentaciju, medalju u juniorskoj kategoriji osvojio je samo Josip Vuljanić iz Karlovca.

Članovi županijskih taekwondo klubova nastupili su proteklog vikenda na dva natjecanja u Podsusedu i Svetom Ivanu Zelini i na njima osvojili 8 zlatnih, 3 srebrne i 12 brončanih medalja.

13. Feniks Budo Sport kup u Podsusedu bio je prvi kriterijski turnir za juniorsku reprezentaciju u borbama, a od županijskih predstavnika do medalje u juniorskoj kategoriji uspio je doći samo Josip Vuljanić iz Taekwondo kluba Karlovac, koji je u kategoriji preko 78 kg osvojio broncu bez ostvarene pobjede.

U ostalim kategorijama osvojena su još 9 odličja. Zlatnim medaljama okitili su se Lucio Matuzić (kadeti do 41 kg – 2 pobjede) i Petar Fičko (kadeti do 45 kg – 2 pobjede) iz Banije Pandas, Lara Tuškan (mlađe kadetkinje do 30 kg – 3 pobjede) iz karlovačke Prane i Dominik Aršulić (kadeti do 65 kg – 1 pobjeda) iz Duge Rese, a brončanim Marko Fičko (mlađi kadeti do 36 kg – bez pobjede) iz Banije Pandas, Antonijo Šnajder (kadeti do 33 kg – 1 pobjeda) i Josip Šnajder (kadeti do 53 kg – 1 pobjeda) iz Ogulina, Tea Trupković (kadetkinje do 51 kg – 1 pobjeda) iz Duge Rese i Aleksandra Macut (kadetkinje do 59 kg – bez pobjede) iz Prane.

Lara Tuškan iz Prane proglašena je najboljom mlađom kadetkinjom, a Lucio Matuzić iz Banije Pandas najboljim kadetom turnira. Banija Pandas je u konkurenciji kadeta bila drugoplasirana.

U tehničkim formama zlatne medalje osvojili su Matea Beršinić iz Karlovca, koja je proglašena najboljom natjecateljicom turnira, njen klupski kolega Maks Rakočević, Dora Černelić iz Duge Rese i Eric Liković iz Prane. Srebro je izborio Emanuel Mahečić iz Prane, a bronce Đorđe Bunčić i Stela Brezović iz Karlovca te Mateja Magdić iz Prane.

Članovima Prane 5 odličja na 1. Zelingrad Para Taekwondo Openu

U Svetom Ivanu Zelini održan je 1. Zelingrad Para Taekwondo Open, kriterijskom natjecanje Hrvatskog para taekwondo saveza za predstojeće Europsko prvenstvo. Članovi karlovačke Prane nastupili su u tehničkim formama i osvojili pet odličja. Mihael Močilac i Matija Pahanić bili su srebrni, a Veronika Biber, Josipa Popovački i Željka Tomaš brončane.

Pročitajte i ovo

SPORTSKI VIKEND

‘Kelteksice’ na teškom gostovanju u Splitu, kuglačice Ogulina dočekuju Split, rukometaši igraju jubilarni 30. Pržin memorijal