Skini našu aplikaciju

Slušaj i gledaj online

 • weather-image

  5C° Karlovac

 • weather-image

  5C° Duga Resa

 • weather-image

  4C° Ogulin

 • weather-image

  5C° Ozalj

 • weather-image

  4C° Slunj

Sport VESLANJE Podijeli

Županijskim veslačima dva zlata, pet srebra i dvije bronce na 2. Otvorenom prvenstvu Zagreba

Najsjajnija odličja izborili su Ema Hodak i Josip Jakšić iz karlovačke Korane.

Dvije zlatne, pet srebrnih i dvije brončane medalje osvojili su naši županijski veslači na 2. Otvorenom prvenstvu Zagreba održanom na Jarunskom jezeru.

Najuspješniji su bili Ema Hodak i Josip Jakšić iz karlovačke Korane, koji su se popeli na najvišu stepenicu pobjedničkog postolja. Hodak je to pošlo za rukom u skupini samaca za kadetkinje A, a Jakšiću u skupini samaca za juniore B.

Srebrne medalje izborili su Luka Hajdin iz Korane u skupini samaca za juniore A, Izabela Poljančić iz ogulinskih Sabljaka u skupini samaca za kadetkinje A, te tri posade Karlovca – Zara Cvitešić i Nika Cvitešić u skupini dvojaca na pariće za kadetkinje, Tin Jarnjević u skupini samaca za juniore B te Roman Romčević u drugoj skupini iste kategorije. Broncama su se okitili članovi Korane – Ema Vuković u skupini samaca za kadetkinje A te Luka Ranitović i Šime Ravnjak u skupini dvojaca za juniore B, u kojoj su nastupile samo tri posade.

Na korak do medalje bili su Mauro Bauer i Igor Šušnjar iz Korane, koji su zauzeli 4. mjesto u utrci dvojaca u kojoj su zajedno nastupile seniorske i juniorske posade. Četverac za kadetkinje B Karlovca, u kojem su nastupile Nika Keser, Loriana Završki, Tania Cindrić i Ema Tuškan s kormilarom Jakovom Davidom Vukovićem bio je pretposljednji peti, njihove klupske kolegice Vita Živčić i Antea Spasojević su u dvojcu na pariće za kadetkinje bile posljednje pete u svojoj skupini, kao i Maja Plavetić u samcu za kadetkinje A.

(autor: Gordan Tomičić)

Pročitajte i ovo

JIU JITSU

Jurković zlatni na međunarodnom natjecanju u Ljubljani, Božičević brončana